Şimdi Ara

ekran kartını sökme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha öncede yazmıştım hd4850 kart boştayken 95 derece falan artık gözümü karartım kartı söküp fanını falan temizliycem ama hiç ekran kartı sökmedim bugün sökmeye çalıştım bir vidayı söktüm ama anakartın oralarda bir yere sabit onu bulamıyorum mandalı indirmeme rağmen gelmiyor kart birde söktükten sonra üstündeki soğutucu kısmı sökmek istiyorum daha iyi temizlemek için bir problem olurmu birde ikisinide nasıl sökecem anlatabilecek varmı yada video falan?

• quote:

Orijinalden alıntı: evilboy51

daha öncede yazmıştım hd4850 kart boştayken 95 derece falan artık gözümü karartım kartı söküp fanını falan temizliycem ama hiç ekran kartı sökmedim bugün sökmeye çalıştım bir vidayı söktüm ama anakartın oralarda bir yere sabit onu bulamıyorum mandalı indirmeme rağmen gelmiyor kart birde söktükten sonra üstündeki soğutucu kısmı sökmek istiyorum daha iyi temizlemek için bir problem olurmu birde ikisinide nasıl sökecem anlatabilecek varmı yada video falan?

Youtube'da araştırırsan bulabilirsin birkaç teknik video olması lazım
  • quote:

daha öncede yazmıştım hd4850 kart boştayken 95 derece falan artık gözümü karartım kartı söküp fanını falan temizliycem ama hiç ekran kartı sökmedim bugün sökmeye çalıştım bir vidayı söktüm ama anakartın oralarda bir yere sabit onu bulamıyorum mandalı indirmeme rağmen gelmiyor kart birde söktükten sonra üstündeki soğutucu kısmı sökmek istiyorum daha iyi temizlemek için bir problem olurmu birde ikisinide nasıl sökecem anlatabilecek varmı yada video falan?

fanını temizlesen ne yazar kart boştayken 95 derece boşuna uğraşmayın bir tane soğutucu alın

AKASA Vortexx Neo UV Boyalı Mavi LED'li VGA Soğutucu ......23 usd (ATI HD4870 ve HD4850 Uyumlu)
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=LN22740

eğer takamam diyorsanız firmaya kartınızı gönderin taksınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 14 Nisan 2010; 18:37:41 >

• gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü önceden ısınmıyordu temizlesem yeter gibi geliyor bide masraf açmaya gerek yok:D
  • yardımcı olacak kimse yokmu
  • quote:

gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü önceden ısınmıyordu temizlesem yeter gibi geliyor bide masraf açmaya gerek yok:D

denemeden bilemezsin..bilgisayarcıya götür orda kompresör ile temizlesinler birde macun yenileyip soğutucuyu tekrar taktırırsın düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fırınlama!
    15 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Onarımı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orijinalden alıntı: MeLihhTripp

quote:

Videonun oldugunu şimdi farkettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melih Vayvalak -- 15 Nisan 2010; 17:59:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.