Şimdi Ara

Ekran kartını Nvidia ayarlıyorum ama Entegre kartla açıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadece 2 tane oyun var yeni format attım pc ye dün zaten arap saçına dönmüştü pc şuanda 2 tane oyun var biri HAWX 2 Diğeride JUST CAUSE 2
    HAWX2 açıldı Nvidia ile ama JUST CAUSE Önceki mesajda bahsettiğim gibi herşey doğru görünüyor ama oyundaki fps 15 :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ParmağınıSehbayaVuranAdam kullanıcısına yanıt
    Eklediğin yerden JUST CAUSE 2 yi kaldır tekrar ekle ve yüksek per. Nvidia işlemcisini seç. Belki olur bilmiyorum, olmazsa sonrasını daha bilgili arkadaşlar varsa onlara sor bi de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekliyorum artık :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun çözüldü mü aynı sorunlar bende karşı karşıyayım internete de doğru düzgün çözüm bulamadım.
  • Bu sorun oyunla akalıydı oyunu sildim tekrar yükledim ayarlarını kurcaladım sonra çalışmıyor hala zannederken oyuna girdim ve nvidia ile çalışıyordu iyi performanslıydı şimdi yine bozuldu ama oyunla alakalı bişey nedenini bulamadım. Onun dışındaki oyunlarda gayet iyi GTA 4. Nfs rivals, Far Cry 4, AC black Flag hepsi nvidia ile açılıyor. Ama just cause 2 hariç ama dediğim gibi oyunla alakalı bir durumdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParmağınıSehbayaVuranAdam

Bu sorun oyunla akalıydı oyunu sildim tekrar yükledim ayarlarını kurcaladım sonra çalışmıyor hala zannederken oyuna girdim ve nvidia ile çalışıyordu iyi performanslıydı şimdi yine bozuldu ama oyunla alakalı bişey nedenini bulamadım. Onun dışındaki oyunlarda gayet iyi GTA 4. Nfs rivals, Far Cry 4, AC black Flag hepsi nvidia ile açılıyor. Ama just cause 2 hariç ama dediğim gibi oyunla alakalı bir durumdu

Da demin yaptım düzeldi sorunlar karşılaşan arkadaşlar ben böyle çözdüm cs 1.6 oynuyorum ben cs sağ tıklayıp uyumluluğu işletim sistemi olan w7 yaptım çözüldü
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.