Şimdi Ara

Ekran Kartını Güncellerken Ekranın Gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

battlefield 4 oyununu indirdikten sonra ekran kartını güncellememi isteyen bi hata çıktı ekran kartını güncellerken ekran gitti ve hiç bi şekilde açılmadı pc ye reset atmak zorunda kaldım ve açıldı güncelleştirmeye girdiğimde güncelleştirme yapılmıştır diyor ancak benim tahminim bu kadar kısa sürede güncelleşmenin yapılmaması ve yapılmış gözüküyor benim için sorun teşkil eder mi tekrardan mı yüklemem gerek ekran kartım nvidia ge force gtx770 hdmi ile tv ye bağlı eğer tekrar kurulum yaparsam ekranın tamamiyle gitmesinden çekiniyorum hdmı ile tv ye bağlı olduğundan kaynaklı, sizce ne yapmamı önerirsiniz yardımınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NameLessKnight -- 8 Ekim 2014; 12:24:02 >

• up
  • Hiç bişey olmaz merak etme. Kurulumdan emin değilsen program ekle kaldıra gir ve ekran kartının sürücü yazılıyla birlikte komple kaldır. işlem bitince bilgisayar yeniden başlasınmı der evet de başlat ardından indirmiş olduğun ekran kartınla uyumlu EN SON GÜNCEL NVİDİA sürücüsünü kur bu kadar..
  • en son indirdigim surumu silcem demi hocam tamami degil nvidia ekran kartinin hdmi ile tv ye takili oldugundan acilmaz diye cekincem var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi sürücüyü kaldırırken o esnada görüntü aktarması yapmamak doğru olur yani tv kapalı olsun yada hdmi kabloyu çıkar.Program ekle kaldırdan nvidia ile ilgili ne varsa kaldır yani nvidia kontrol panelini sil tamamen. ardından pc ni kapat aç ekran kartını yeni tanıtacağız aygıt yöneticisine.
    Bunun içinde indirmiş olduğun en son sürüm sürücüyü çift tıkla ve kur başka bişey yapmaya gerek yok.
  • hocam nvidanin tum surumunu kaldirdigimda goruntu gelmeyebilir tv ye o zaman napicam boyle bi durum yasarmiyim goruntu olmazsa hic bi islemi yapamam

• bu işlem için laptopın kendi ekranını kullanacaksın. yani sürücüyü kaldırdığında çözünürlük düşecek (800x600) hdmi kullanılmaz hale gelecek o esnada ama yeni sürücüyü kurduğunda tüm donanımlar tanımlanacak ve hdmi girişini tekrar kullanabileceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum pc masaustu onu belirmemisim ama butun dosyalari kaldirdim tekrar kurdum bu sefer oldu denetim masasinda cikiyor suruculer

• laptop veya masaüstü olması fark etmez. neyse zaten problemi düzeltmişsin geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.