Şimdi Ara

Ekran kartını görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün istanbuldan kargo ile geldi ekran kartım markası zotac gtx460 özellikleri 1gb 256bit directx11 ekran kartı dvı girişli bende vga kablosu vardı bende dönüştürücü aldım ekran kartına o şekil taktım kabloyu sonra bilgisayarı açmayı basınca manitore görüntü gelmedi sizce niyedir ?

• oteki dvi girisine takip denedin mi?kablodan olabilir ya da kartin guc girisini takmamissindir guc kaynagina baglanan.
  • öbürkü girişede taktım guc kaynağınada bağlı gene aynı acaba powerimin gucu yetmiyo olabilirmi ?
  • Ekran kartını söküp tekrar yuvasına oturtun.Kartın ek güç beslemesi varsa onu takmayı unutmayın.Farklı bir dvi dönüştürücü varsa onu kullanın.Ekran kartının 2 dvi girişi var.İkisiine de sıra sıra takın.Yine görüntü gelmezse ramleri sökün.Tek tek farklı slotlara takarak çalıştırmayın deneyin.Bazen bios sıfırlamak bile gerekebiliyor.Hala problem devam ederse farklı bir sistemde kartı deneyin.Mümkünse dönüştürücü kullanmadan direkt dvi ya da hdmi ile görüntü almayı deneyin.Sorun kartta mı yoksa dvi dönüştürücüsünde mi ya da siszin sisteminizde mi onu anlayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 29 Nisan 2015; 0:14:41 >
  • Bilgisayar açıldığında kartın fani falan donuyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin tesekkurler sorunu cozdum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.