Şimdi Ara

ekran kartından istediğim çözünürlüğü alamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc ye format attım, önceden daha yüksek çözünürlük seçeneğiyle kullanıyorken şu an o seçenek görünmüyor. nereden ayarlayabilirim ?

win 7 kullanıyorum. ekran kartının mdoelini bilemiyorum tam (nereden bakılacağını da)

• dostum ekran kartımdan neler çektim ben, halende çözemedim.laptopun kafayı yiycem.

ama sen driverini kurmadın sanırım. windows updateden güncelleme denetle olabilir
  • ekran kartı driver lerini acil kur istediklerin önüne gelecektir.başarılar
  • aygıt yöneticisinden güncelle deyince güncel diyor, modeli bilmediğimiz için elle de arayamıyoruz. hala bekliyoruz öyle sağı solu kurcalayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorkiran

aygıt yöneticisinden güncelle deyince güncel diyor, modeli bilmediğimiz için elle de arayamıyoruz. hala bekliyoruz öyle sağı solu kurcalayıp

windows updateden güncelleme denedinmi
  • Driver Magician full deneyin.TeamViewer`den yardim gerekirse yaparim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leptopun modelini yazın altında tam uzantısı yazar ekran kartı sürücüsünü sitesinden kurman gerekir sizinki dahili kartla çalıştığı için çözünürlülük düşü harici kjart sürücüsü kurulu olmadığından dediğiniz seçeneklerde çıkmıyor,aygıt yöneticisinde sürücü güncel olmasa bile hep güncel der windows updateden olmaz sitesinden güncelleyin.Ekran kartını bilmiyorsunuz makinenizi tanımadığınız belli modeli yazın linki atarım buraya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masaüstü pc, kardesim yukarıda dediğiniz programlar benzeri ile update yaptı ve sorun çözüldü.

Salihde radeon 4800 serisiymis sanırım.

Su an her sey normal, cok tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.