sa beyler 1gb ekran kartı almayı dusunuyorum suan ki 128 mb pc hızlı sadece oyunları kaldırmıyor. kararsız kaldım sımdı benım ekran kartı modeli VIA Chrome diye eskiden ATI Raedon du ama parça değiştirdiler falan işte şimdi oyun falan da açılmıyor yani çok kasıyor 1 gb alsam iyi olurmu oynayacağım oyunlarda League of legends ve Cs sizce iyi olurmu ?
Oynayacağın oyunları dahili ekran kartı bile kaldırır. Sistem özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.
128mb onboard ekran kartina gecmissiniz fakat vermediginiz bilgi uzerine ne diyelim... zaten konu alani yanlis. Sistem tavsiyelerine anakart modelinizle birlikte bu anakarta hangi ekran karti uyar diye acarsaniz daha fazla sonuca ulasirsiniz...
Sisteminde bitik sadece 1gb ekran kartı alsan ne olur ölü yatırım olur.
Arkadasim o ekran kartin... Anakart modelini oyle ogrenemezsin ya bios ekrani geldiginde yazar cpu-z gibi programlarla motherboard kismindan bakarsin.
Dedigim gibi konuyu sistem tavsiyelerine acman lazim.
yani ram falan damı al diyosun?
ekran kartının gigabaytı önemli değildir.ekran kartında bit-mhz hızı-bus hızı önemlidir.
sistem tavsiye bölümüne konu açmanızı tavsiye ediyorum.daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: apartmanceosu
yani ram falan damı al diyosun?
Ram işlemci hatta anakartın uyumsuzsa büyük ihtimal anakartta kısacası yeni bir masaüstü toplaman lazım.Sistem tavsiyelerine konu aç yardımcı olurlar.
alacağın kartın biti daha önemli bit veri yoludur nekadar yüksekse görüntün o kadar akıcı olcaktır. gddr3 ram li 256 bit bir ekran kartı her türlü işini görür bu sistem için fazla uçlara çıkamazsın power supply alman gerekir kasan kaç wat bilmeden yorumluyorum şuan.. alacağın ekran kartının bencmark testlerine ve oyun testlerine buradan bakabilirsin high to mid range senin için uygun ust ve orta sınıf kartlar