Şimdi Ara

Ekran kartında tuhaf sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam affola fakat sorunum için en uygun yerin burası olduğunu düşündüm. Benim sorunum şu, ekran kartım daha önce çalıştırdığı oyunları çalıştırmıyor. Bunun nedenlerini araştıyorum fakat bir türlü bu sorunu çözebilmiş değilim. Sizlere sistemimin özelliklerini vereyim;

Pentium 4 2.26 Ghz
    768 mb Ram
    GeForce2 MX/MX 400 Nvidia Ekran kartı
    Ayrıca ekran kartının Nvidia'nın internet sitesinden yayınladığı en son güncellemesi olan 93.71 güncellemesi de mevcut.

Bu bilgisayar ile daha önce oynadığım BFME1, Call of Duty 2, GTA Vice City, Fifa Manager 2008, Max Payne 2, NBA Live 2008 gibi oyunları oynayamıyorum. Oyunlar da sıkça donma oluyor ve ben buna anlam getirebilmiş değilim.

Sorunun ekran kartı güncellemesinden dolayı olabileceğini düşünüp bir önceki güncelleme sürümü olan 77.72'yi de yükleyip denedim. Bu güncelleme ile daha önce bu oyunlar çalışmıştı fakat tekrardan denediğimde yine oyunlarda aşırı şekilde donma oluyor.

Bu soruna çözüm bulabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Saygılarımla

• Sorun büyük ihtimal aşırı ısınmadan dolayı oluyordur.

Kasayı açıp tüm fanların düzgün olarak çalıştığından emin olun ve kasanın içindeki tozları temizleyin.

Ayrıca arka planda çalışan programlardan da bilgisayarı kastıran olabilir, güncel bir anti-virüs programı ile tarama yaptırın gereksiz programları oyuna girerken kapatın.
  • Öncelikle ilginize teşekkürler.

Kasayı açtım tozları temizledim. 3 fanın 3 ü de düzgün çalışıyor ve şu anda temiz durumdalar. Makinaya henüz 3 gün önce format attım virüs bulunmamakta. Oyunu açarken de arka planda hiç bir şey çalıştırmıyorum (firefox, explorer, msn, wmp vs). Ayrıca bilgisayarın sıcaklığını da ölçtüm. CPU sıcaklığı 46 derece olarak gözüküyor. Fakat maalesef sorun hala devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingon Vardamir -- 9 Mayıs 2010; 19:27:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.