Şimdi Ara

Ekran kartına soğuk çay döktüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, 3070li ekran kartım içim yazıyorum. Yemek yerken soğuk çay bardağını yere devirdim. Full mesh kasaya 2-3 damla sıçradı sadece. Bir küçük damla ekran kartının bakır borusuna ve koruyucu plakaya geldiğini gördüm.

Daha sonra temizledim birkaç saat bekletip tekrar açtığımda her şey normaldi furmark sonuçları vs. Hatta ısınması bile normal, serin çalışıyor. Fakat fps arttıkça yani vsync kapattığımda kart ses çıkarıyor. Coilwhine tarzında. Ancak 800 fpsle başladığım oyuna da 600 fpsle başlatıyor. Ses bi nebze sorun değil ancak performans düşüklüğü yaşıyorum. Warzone 170-180 fps iken 100 fps e düştü. Sizce ne yapmam gerekiyor, yol gösterebilecek var mıdır? Canımı çok sıktı bu durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar şimdi format attım. Her şey düzeldi. mobada 990 fps oldu. Ses de gitti. Bu nasıl bir deneyim ya, bunu açıklayabilecek var mı? O soğuk çayı yere döktükten sonraki halimi hep hatırlayacağım. Cidden o damlalardan kaynaklandığını düşünüyordum, umarım ileride sorun teşkil etmez.

• Kartın PCB'ye geldi mi sıvı ?

• Şekerli çay ise ve pcb'ye gelmişse yapışkanlığından dolayı pcb üzerine mıhlanmış olan iş hatlarını kısa devre yaptırıyor olabilir. hafif nemli bir bezle çay dökülen pcb alanını silip 1-2 saat nemin geçmesini bekleyip çalıştırırsanız sorun kalacağını sanmıyorum. Tecrübeli değilseniz ve garanti etiketi bu işlemde yırtılması gerekiyorsa yapacağınız bir şey yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.