Şimdi Ara

ekran kartına ram den takviye yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartımın markası geforce fx5200.128mb hafızası var.Daha önceleri buna 1gb olan ramimden takviye ederek 320mb olarak kullanıyordum.Şimdi bunu artırmak istiyorum ama nereden yapıyorduk onu unuttum.Sistemim windows xp.Yardımlarınızı bekliyorum.

• ya yokmu bilen acil lazım.Hani ramden takviye edilecek oranı seçiyorduk ya o sayfayı diyorum.
  • Bu ekran kartının bu özelliği olduğuna eminmisin. Sanki bu ekran kartları ramden kullanmıyor gibi geldi bana.
    İnternette de baktım ben mi yanılıyorum diye ama.
  • quote:

Bu ekran kartının bu özelliği olduğuna eminmisin. Sanki bu ekran kartları ramden kullanmıyor gibi geldi bana.
    İnternette de baktım ben mi yanılıyorum diye ama.

ben de bilmiyordum yeni keşfettim ama nerden olduunu unuttumörnek veriyim.need for speed underground2 oynuyordum 800*600 tüm detaylar lowda.Oradan 320mb yaptımVe artık 1280*1024 ve tüm detaylar full oynayabiliyorum.Ama oraya nereden girdiim iunuttum.Biraz daha artırmak istiyorum.Peki nereden olduğunu biliyor musun dostum?
  • Bios'taki AGP Aperture size geliyor akla, ilk başta.

Fakat, 192 (+ 5200'ün 128'i) MB olarak seçilebiliyor muydu o, bilemiyorum.
  • ok 1 dahaki açılışta biosu gözden geçiririm.Ama ben biostan yapmıyordum yaw?
  • Fx5200'in 1280*1024 Full ayarlarda underground2 bile oynatcagını sanmıyorum bence rüya görmüşsün dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: omerf

Fx5200'in 1280*1024 Full ayarlarda underground2 bile oynatcagını sanmıyorum bence rüya görmüşsün dostum

Ben de pek sanmıyorum.

Hız aşırttığım 9550 128 bit'i 1024x768'de hayli zorluyordu.
  • beyler bilen varsa soylesin benim kart 1024 e kadar cıkıyo ama nasıl yapılcak bilmiyorum
  • beyler dediginiz olay nvidia 7 serisi ve 8 serisi ekran kartları için vardır Sadece VİSTA'da olmaktadır oda farklı driverlar yükleyerek yapılıyor kafanıza göre yapamıyorsunuz.
  • evet sadece vista diyor ama ben yapmıştım yaa öff kafayı yicem.Dediğim 1280*1024ü daha bugün oynadım.Çalışıyor.Ama nasıl daha da artırabilirim hiç mi gören bilen duyan yok?
  • kardeş Xp de dedigin gibi bir olay yok hele hele FX5200 için bence imkansız hayatımda duymadım başka birşey yapmıssındır sen aklında öyle kalmıştır.
  • baska nası olur ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.