Şimdi Ara

Ekran Kartına oc yaptım Açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde ekran kartına oc hep yaptığım şeydi ama bu sefer biraz farklı oldu... Normal bilgisyarın başlangıç setubunda BİOS ayarı yok... İntel işlemci, Ekran Kartı ati reodon hd 2600... oc yaptım bilgisayarıda yeniden başlattım... Windows yükleniyor'u geçtikten sonra ekran karıncalanıyor... Yani ekran kartı olduğunde hep karıncalanıyor... Ama pc'ye hiç giremiyorum... Orda böyle her renkten bir karıncalanma sonra pc reset atıyo... ekran kartının oc nasıl sıfırlarım(resetlerim)... Lütfen acil oyun oynamalıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek599

Arkadaşlar geçenlerde ekran kartına oc hep yaptığım şeydi ama bu sefer biraz farklı oldu... Normal bilgisyarın başlangıç setubunda BİOS ayarı yok... İntel işlemci, Ekran Kartı ati reodon hd 2600... oc yaptım bilgisayarıda yeniden başlattım... Windows yükleniyor'u geçtikten sonra ekran karıncalanıyor... Yani ekran kartı olduğunde hep karıncalanıyor... Ama pc'ye hiç giremiyorum... Orda böyle her renkten bir karıncalanma sonra pc reset atıyo... ekran kartının oc nasıl sıfırlarım(resetlerim)... Lütfen acil oyun oynamalıyım...

yeni pc almanın vakti gelmiş.
  • yani ekran kartı pert bu mu?
  • ben benim 6950 ye 6970 attım kabul etmedi açılmadı . switch vardı onu 2 konuma aldım açıldı sonra tekrar ötekini 6950 yaptım düzeldi. senin ekran kartında varmıdır bilemem ama bir şekilde sıfırlaman lazım.
  • örneğin nasıl sıfırlarım
  • quote:

Arkadaşlar geçenlerde ekran kartına oc hep yaptığım şeydi ama bu sefer biraz farklı oldu... Normal bilgisyarın başlangıç setubunda BİOS ayarı yok... İntel işlemci, Ekran Kartı ati reodon hd 2600... oc yaptım bilgisayarıda yeniden başlattım... Windows yükleniyor'u geçtikten sonra ekran karıncalanıyor... Yani ekran kartı olduğunde hep karıncalanıyor... Ama pc'ye hiç giremiyorum... Orda böyle her renkten bir karıncalanma sonra pc reset atıyo... ekran kartının oc nasıl sıfırlarım(resetlerim)... Lütfen acil oyun oynamalıyım...

Hangi program ile oc yaptıysanız, windowsu güvenli modda açmayı deneyip o programı açmayı ya da silmeyi deneyiniz. Yazılımsal oc mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 29 Ocak 2013; 10:53:31 >
  • program ile yaptım ancak güvenli kipte ekran kartı olmadığından hiçbirşey yapamıyorum format attım olmadı lütfen yardım bi yerede gördüm... fırınlama diye bişey varmış... bunu yapmasam olur mu acaba???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

program ile yaptım ancak güvenli kipte ekran kartı olmadığından hiçbirşey yapamıyorum format attım olmadı lütfen yardım bi yerede gördüm... fırınlama diye bişey varmış... bunu yapmasam olur mu acaba???

Yeni güvenli kipte açılış yapıyor ve görüntüde problem olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

program ile yaptım ancak güvenli kipte ekran kartı olmadığından hiçbirşey yapamıyorum format attım olmadı lütfen yardım bi yerede gördüm... fırınlama diye bişey varmış... bunu yapmasam olur mu acaba???

Yeni güvenli kipte açılış yapıyor ve görüntüde problem olmuyor.

Format atmış arkadaş güvenli kiptede driver kurulmadığı için ekran kartı gözükmüyormuş. Ama driver kurulu olmadığı için normal kiptede açılması lazım. Açılmıyorsa zaten ekran kartı göçmüş demektir.
  • fişi çek ardından BIOS pilini sökeceksin 20 dk bekle ekrankartını sök pil yuvasında şase yaptır sıfırlanır ve açılması lazım

tabi ekran kartına zarar vermediyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: freekays

fişi çek ardından BIOS pilini sökeceksin 20 dk bekle ekrankartını sök pil yuvasında şase yaptır sıfırlanır ve açılması lazım

daha açık konuşurmsun... Resimli anlatım olursa süper olur
  • bunun anlaşılmayacak biyanı yokki
  • quote:

quote:

fişi çek ardından BIOS pilini sökeceksin 20 dk bekle ekrankartını sök pil yuvasında şase yaptır sıfırlanır ve açılması lazım

Maddeler Halinde Anlatım

1-Pc açıksa kapatılır ve pcnin fişi çekilir
    2-Kasanın içi açılır ve anakart üzerinde bulunan saat pili benzeri yassı pil çıkarılır.
    3-10-15 dk beklenir.
    4-Pil yerine geri takılır.
    5-Pcnin fişi geri takılır.
    6-Pc'nin açma düğmesine basılır.
    7-Açılması beklenir.

Anca bu kadar yazabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

quote:

Maddeler Halinde Anlatım

2-Kasanın içi açılır ve anakart üzerinde bulunan saat pili benzeri yassı pil çıkarılır.
    3-10-15 dk beklenir.
    7-Açılması beklenir.

Anca bu kadar yazabildim

daha öncedende denedim olmuyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

quote:

Maddeler Halinde Anlatım

3-10-15 dk beklenir.
    7-Açılması beklenir.

Anca bu kadar yazabildim

daha öncedende denedim olmuyo

Bana kalırsa ekran kartı bozulmuş-yanmış.Fakat klavye başından başka bir şey söyleyemem.

• Bios pilini çıkarma olayı genelde tanınmayan donanımlar ve kesin çözüm olarak görüldüğü için geçerli

yeni donanım takınca bazan sistem tanımıyor görmüyor bu yüzden...

pili çıkarınca anakart devrelerinde tornavida benzeri iletkeni gezdir anakartın üzerindeki elektiriği almak için yani

diğer donanımlarıda çıkarabilirsin olmazsa artık profesyonel birilerinin ilgilenmesi lazım

eski bir anakartın bios entegresini de kullanabilirsin uyumlu olması lazım tabi sendeki sökülebilen bir bios modeliyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stawn39

http://www.google.com.tr/imgres?q=pc%C4%B1+express+ekran+kart%C4%B1&um=1&hl=tr&tbo=d&biw=1366&bih=667&tbm=isch&imgrefurl=http://www.pcnet.com.tr/forum/donanim/138132-agp-ve-pci-ekran-karti-farki-4.html&tbnid=dKh02Qwdn0aSKM&docid=yNYbgrJEp3rHaM&ved=0CEwQhRYoAQ&ei=hJsJUf3YFca6hAeg2YGoDQ&dur=7473

pcı kart takıp tekrardan ekran kartına bios atabilirsiniz benim başıma geldi bu şekilde oldu..

pc nin kendi intel ekran kartı var onu kullanıyorum şimdi ancak tabiki ati ekran kartını takınca direkmen ona geçiyo.. ben hem ati'yi takıp hemde intel ekran kartını kulanabilme imkanım varmı????

• Ancak dediğim gibi yapabilirsin yada herhangi bir arkadaşında crossfire destekli anakarta takıp senin kartına orjinal biosunu atıp düzeltebillirsin ..
  • Güvenli modta açıp rivatuneri sil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.