Şimdi Ara

Ekran kartına o/c çekerken res atıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartım 7600gs. Az bişe overclock çekeyim dediğimde direk res atıyor pc. Tabi normaldir bu olay ama res atmaması için ne yapmalıyım? Sıcaklık sorunu yoktur. Power de yeter diye tahmin ediyorum. Sizce başka ne yüzünden res atabilir?

Ram 512 mb. Ram ile ekran kartına o/c çekmenin alakası varmı?

Teşekkürler.

• Reset atma olayı frekansların çok yükseltilmesinden kaynaklanabilir.Siz manuel olarakmı ayarlıyorsunuz yoksa find max corefilanmı diyorsunuz.
    Eğer bios unuzda pci express voltage diye bişivarsa ordan voltajı artırıp tekrar deneyebilirsiniz.
    Ram ile alakasına gelince eğer ekran kartı turbo cache filan ise bağıntısı olabilir ama sanmıyorum.
  • Manuel olarak ayarlıyorum. Res atma olayı da normalde yok. Sadece oyuna girince atıyor res.
  • driverları güncelle ve başka bir psu yla dene
  • Başka psu ile de denedim. Driver da 3 çeşit denedim. Ama res atıyor halen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mindhunters

Ekran kartım 7600gs. Az bişe overclock çekeyim dediğimde direk res atıyor pc. Tabi normaldir bu olay ama res atmaması için ne yapmalıyım? Sıcaklık sorunu yoktur. Power de yeter diye tahmin ediyorum. Sizce başka ne yüzünden res atabilir?

Ram 512 mb. Ram ile ekran kartına o/c çekmenin alakası varmı?

Teşekkürler.

kart ne marka ve hangi hizlara cikarinca reset atiyor ? ayrica sen o/c ile bellek hizini artiriyorsun sadece dolayisiyla bellek boyutunun ilgisi yoktur.

Edit: bu arada hangi programi kullaniyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL® -- 1 Temmuz 2007; 19:50:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.