Şimdi Ara

ekran kartına fan takma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • notebook alınca yanında hediye çeki verdiler.bende bununla ekran kartı aldım.yani demek istediğim pek araştırmadım.
    ekran kartında fan yok.sessiz bir model sadece pasif soğutucu var ama fan takmak için delikleri var sanırım.ramler içinde ramsink alıcam ama bu karta fan takabilir miyim, takarsam hangi boyutta fan taklılabilir bir danışmak istedim.

ekran kartına fan takma?

• fan delikleri varsa neden takılmasın ki..ama üretüci firma pasif soğutucuya güvenmişse ek bi gürültü kaynağına gerek yok derim ben..ama çok sessiz bi aktif soğutma takarım onun fiyatınıda çekerim dersen karar senin....
  • ekran kartının üzerinden fan enerjisini tanacağım bir yer yok bu yüzden fan alırken girişini kasanın içerisindeki boş girişlerin boyunda al yada ana kartındaki

fanın boyu şu şekilde ölçülür. İki vide girişi arasındaki mesafeyi ölç bu fan boyu demektir.

Örneğin: 8 cm fan demek çapı 8cm olan demektir. bu iki vida girişi arasındaki DÜZ ÇAPRAZ DEĞİL mesafedir...
  • Silikon(sıcak), güçlü japon yapıstırıcısı (sigara külüyle ) işini görür. Fan olarak 8mm kullanabilirsin, . 12Volt kullanma bence, 7,5V veya 5V işini görür.
  • cevaplar için teşekkürler.

ekstra soğutma istememin nedeni, örneğin gta sa oyununu oynarken artifact olması.soğutucuya el bile değmiyor.

bu arada o delikleri ölçünce 6 cm çıktı.çok aradım ve sonunda bunu buldum.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RL036

ekran kartına fan takma?

sanırım bu iş görür.

• seboist64 kardes, fanın bi kanadı kırık farketmissindir, birde biraz büyük olmus yanlardan kayıp var, tam verimli calısmaz, 80lik bir fan daha yararlı olabilir.
  • Aga cok emanet durmuş o orda yav bide balansı bozuk calısır onun bi kanadı yok arkadaş da söylemş ben de söyleyeyim ben bilgisayarcıdan 2 ytl ye aldım hem de üzerinde soketi falan da vardı molexleri falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Fanları Dönmüyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

cevaplar için teşekkürler.

ekstra soğutma istememin nedeni, örneğin gta sa oyununu oynarken artifact olması.soğutucuya el bile değmiyor.

bu arada o delikleri ölçünce 6 cm çıktı.çok aradım ve sonunda bunu buldum.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=RL036

ekran kartına fan takma?

sanırım bu iş görür.

6 cmlik fan demekki hımm. bak şöyle yapabilirsin o zaman 8 cm lik fanı direk olarak ızgaranın üzerine vidalayabilirsin. yada eski celeron fanları var aşağıda resimde var bir tane onun capıda 5cm sanıyorum. ben onu kuzey köprüsüne taktım mesela. sende bu şekilde direk olarak bakıra vidalayabilirsin..
    kolay gelsin...
     ekran kartına fan takma?

• bu arada bu ekran kartının sıcaklığını görmenin bir yolu yok mu?everest, ati tool vs göstermiyor.
  • fox one diye bir program var ...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.