sayın ustalarım ben ekran kartımın kaç olduğunu nasıl öyrene bilirim.yardımcı olurmusunuz
masaüstünde sağ klik özellikler açılan pencerede ayarlar açılan pencerede gelişmiş açılan pencerede bağdaştırıcı ..orada...
baslat-> calıstır de oraya dxdiag yaz cıkan yerden bakabılırsın oke.
allah razı olsun.sizlere çok teşekkür ederim.güsura bakmasanız bir sorum da vardır.şimdi baktım benim ekran kartım 64 mb dir.ben laptopta oyun oynarken bilgisayar sanki ölecek gibi.dediler ki ekran kartın düşük olabilir.şimdi benim ekran kartım kaç olmalıdır ki oyun pynaya bilim.önceden teşekkür ederim
bu cok genıs kapsamlı bı sorun. sadece ekran kartından kaynaklanıp kaynaklanmadıını bılemezsın. aslında pıyasadakıler artık adam gıbı oynamak ıstıyorsan 256 mb ıster ama 128 de iyiyse karsılayabılır.ram hızının ve ıslemcı hızının da oyunlardakı payı buyuktur.ekran kartının ve ram ının de ozellıklerını yazarsan daha rahat cevap verırım oke.
walla yalan olmasın ama ram ın bence orta kapasıte artık yenı oyunlar 512 falan ıstıo.ekran kartın ve ram ın bu kalıtedeyse tahmınen ıslemcınde orta kalıtededır. bıraz zor anlıcaan.ama benım bılmedıım bı sey var.sen bunu baskalarına sor = bazı sıteler var hangı oyunun donanımının hangı kısmını zorladıı hangı donanımının oyunu karsılayamadıgını falan sana test sonucu belırtıyor. sen bunun adresını bulamaya calıs gerekırse yenı bı yazı ac oke. cunku ekran kartım yetmıyor dersın halbukı oyun yuksek ekran kartı degıl de yuksek ram ıstıyordur sorunu yanlıs anlamıs olursun.daha saglıklı bı bılgı ıcın bu sıteyı bulmanı onerırım.ben bulursam da haber verırım oke.