Şimdi Ara

ekran kartımı yükseltebilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba pc özellikleri aşagıdakiler. Bilgisayarım gayet seri, hiçbir sorun yok, çogu oyunda da sıkıntı çekmiyorum. Ama yüksek grafiklerde ve yeni nesil oyunlarda sıkıntı yaşıyorum, yaklaşık 6-7 yıllık pcim bu yüzden yükseltmeye ihtiyacım var. Sorularım şunlar;
    -ekran kartımı degiştirebilir miyim?
    -degiştirmem daha iyi performans saglar mı?
    -ekran kartı önerileriniz var mı?
    -işlemci ekran kartına göre düşük mü kalır?
    yardımcı olursanız çok memnun olurum

İşlemci: İ7-3820
    Ekran kartı: AMD Radeon HD 6800
    RAM: 8gb, 64bit
    Anakart: MSI X79A-GD45

• Yükseltebilirsin ve GT 1030 sorunsuz çalışır.

• 42nd Street kullanıcısına yanıt
    1050ti düşünmüştüm o nasıl olur sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngsinatra -- 10 Ağustos 2019; 15:8:14 >
  • 42nd Street kullanıcısına yanıt
    gt1030 ile mario mu oynayacak?

1050ti işini bosverin, rx570 f/p ürünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikinci el bir GTX 960 da is gorecektir. Bu arada o anakarta cok hayvani islemciler takilabilir, cok hayvani performanslar alinabilir Xeon islemcilerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 10 Ağustos 2019; 16:41:49 >
  • ben i7 3770 işlemciyle rx 570 kullandım sorunsuz çalıştı ama en az 450 w güç kaynağı lazım.Bide benim tavsiyem sakın 1050 ti falan alma git youtube a rx 570 vs 1050 ti yaz aradaki farkı gör
  • Hd 6800 varsa zaten psu dandik bir şey değildir sanırım, rx 570 alabilirsin, para varsa rx 580 e kadar yolu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    rx580 veya 70 alabilirim, işlemciyle uyumlu olur mu sıkıntı çıkar mı onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngsinatra

rx580 veya 70 alabilirim, işlemciyle uyumlu olur mu sıkıntı çıkar mı onu merak ediyorum
    www.sinerji.gen.tr
    MSI Radeon RX580 Armor 8G OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kart�
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-radeon-rx580-armor-8g-oc-8gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu405967

Alacaksan RX 580 tavsiye ederim. Bu kart sisteminle uyumludur ve sorun yaşamazsın.

• youngsinatra Y kullanıcısına yanıt
    Kullananlar sıkıntı yok diyor fakat çözünürlüğe de bağlı bir durummuş. Eğer 1080p kullanıyorsan sıkıntı yok ama daha düşük çözünürlükte monütörün varsa ciddi bir darboğaz oluşturuyormuş. Sende ayarları yükseltirsin. Aslında bu da sorun olmayabilir.
  • Yeni nesil oyunlarda yüksek ayarlarda oynamak istiyorsan en az rx 570 veya gtx 1660 alman lazım. 1050 yeterli olmaz güncel oyunlar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solgunaltair -- 18 Ağustos 2019; 13:1:22 >
  • Kullandığınız anakart için oldukça üst düzey işlemciler ve onların besleyebilecek ekran kartları bulunuyor neredeyse hangi ekran kartını isterseniz ona uygun işlemci seçeneğiniz var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.