Arkadaşlar bazı oyunları oynarken oyun aniden duruyor ,masaustune donup vpu recovery diye bir hata çıkartıyor...Forumda inceledim 8x den 4xe dusurdum ekran kartının agp x ini baktım gta da bu sefer vpu recover hatası vermedı tam sevındım derken bende bır tane daha bi oyun da bu hatayı çıkarıyodu onu denedim (far cry) ana bi baktım yine vpu recovery hatası...Bana yardım edersiniz diye düşünmüştüm lütfen yardım edermisiniz??
"hey leute, habe die ursache der vpu recover fehler gefunden.ihr müsst den neuesten catalyst installieren, aber ohne catalyst control pannel oder control center (je nach dem). bei mir gehen wieder alle spiel einwandfrei. trotzdem danke an die anderen die vielfach nach lösungsvorschlägen gesucht haben." "beyler, sorunun neden oldugunu buldum.yeni cikan catalyst sürücüsünü yüklüyceksiniz ama catalyst merkezi ya da kontrol merkezi olmadan(ikisinden biri) su anda bütün oyunlari sorunsuz oynuyorum. hepinize tesekkür ediyorum cözüm yolu gösterdikleri icin.." yani anlyicagin baba sana yeni catalyst sürücüsü lazim ama o catalyst control paneli olmadan..hadi kolay gelsin birde forumda adamlarin belittigi gibi 9600 ve 9800 ekran kartlarinda cikmis bu olay.. http://www.computerhilfen.de/forum/index.php/topic,43640.15.html