Şimdi Ara

Ekran Kartımda Bir Sorun Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oncelıkle selamun aleyküm. ekran kartımin modeli nvidia 9800 GT. ekran kartı bi anda ekranı kıtledi ve kapattim pc yi soktüğümde entegre alev gibiydi cıkarttım soguttum taktım. ekran aciliyor fakat üstündeki fanı calısmıyor fanin içinde entegresinden yanık kokusu geliyordu. düşüncem su entegre saglam olmasa ekrana görüntü vermez die biliyorum ama ekran kartı kablosunun takınca görüntü veriyor ekrana ama fan donmuyor üzerindeki. fan mı bozulmus olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: axidd

oncelıkle selamun aleyküm. ekran kartımin modeli nvidia 9800 GT. ekran kartı bi anda ekranı kıtledi ve kapattim pc yi soktüğümde entegre alev gibiydi cıkarttım soguttum taktım. ekran aciliyor fakat üstündeki fanı calısmıyor fanin içinde entegresinden yanık kokusu geliyordu. düşüncem su entegre saglam olmasa ekrana görüntü vermez die biliyorum ama ekran kartı kablosunun takınca görüntü veriyor ekrana ama fan donmuyor üzerindeki. fan mı bozulmus olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

kendin söylüyorsun zaten sorunu :)

hem termal macunu , hemde soğutucu sistemini temizleyin ve fanı yenileyin.

bu şekilde kullanmaya devam ederseniz zarar görür kartınız zaten eski.
  • öyle de pespese gelişince anakart yandı sandım artık :) fanini değiştirdim sorun çözüldü teşekrler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.