Dün War Thunder oynarken bi anda durduk yere ekran karardı (sadece oyun değil tüm ekran), 3 4 dk sonra ekran gelmeye basladı fakat büyümüştü her şey, oyun da donmuştu. Güç bela kapadım. Ekran kartıyla ilgili bi şey oldugunu anladım anakartta gevşemiştir belki diye biraz kıpırdattım ittirdim işe yaramadı. Sonra aygıt yöneticisine baktım fotoğrafta da gördüğünüz gibi kartı görüyor ancak ''Bu aygıt için sürücü yüklenmemiş.'' diyor. Güncelleme falan varsa yapayım demiştim ama AMD sitesine baktım galiba benim kart için güncelleme gelirse windows update ile geliyormuş sadece. Son zamanlarda bi şey yüklememiştim ama yine de sistem geri yükleme yapayım dedim geçen haftaya yaptım. Düzeldi fakat bir süre sonra yine aynı şey oldu. Tekrar yaptım tekrar oldu. Ne yapmalıyım ? Nesi var bunun :(
Bu saatte de herkes işte falan galiba cevap için akşamı bekleyeceğim anlaşılan
sürücü güncelleştirmesini geri al dedim düzeldi. Demek ki sistem geri yükleyince yapılan güncellemeyi kaldırıyormş ve ondan düzeliyormuş. sonra kendiliğinden güncelliyor olmalıydı ki tekrar bozuluyordu. İnşallah kendiliğinden tekrar güncellemez.
ekran kartının soğutucusunun temiz olduğunu kontrol eder misin?