Şimdi Ara

Ekran Kartım Yeterli Verimi Vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yanlış olmasın yaklaşık 5 yıldır kullandığım Asus N550JV model bir laptopum var. Sorunum şu, sistem ilk aldığım zamanlarda oldukça yeterliyken; mesela CS-GO oyununu baz alırsak zamanında yüksek ayarlarda rahatlıkla oynayabiliyorken, şu an geldiğim durumda aynı oyun düşük ayarlarda bile az FPS veriyor. Benchmark'la sistemi taratınca ekran kartındaki performans %8'lerde falan gösteriyorki sopalık

Driverlar güncel, bios güncel, görünürde bir sıkıntı yok ama iş performansa gelince eski günlerini inanılmaz aratıyor. Belkide tek sorun ekran kartında da değildir bilemiyorum zaten çokta yeterli değilim anlamak için.

En son Age of Empires Definitive Edition'da oyunun grafiklerini AOE 2 ye çevirmeme rağmen kasınca kafayı yedim

Şimdi sistem olarak Ram falan iyi gibi gözüküyor ama ekran kartı 750M olunca mı bir sıkıntı oluyor hiç bilemedim. Hani zaten eski bir ekran kartı birde düşük verimli olunca kafayı duvarlara vurdurtuyor ne yapmam lazım sistemi nasıl eski güzel günlerine döndürebilirim?

Sistem
    İşlemci: Intel i7-4700HQ 2.40 GHz
    Ram: 12,0 GB
    Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 750M

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergeitorbaci -- 8 Ocak 2020; 1:23:42 >

• İşlemci niz iyi ama ekran kartı için aynı şeyi soyliyemem.
    Oyunlar sürekli güncelleme alırlar bu yüzden git gide performans ta gözle görülür kayıp olucak ben r5 2600 gtx 1660ti 16 ram ile csgo da 290 300 fps alırken şimdi 120 leri bile bazen görüyorum genelde 180 ile 250 arasında gidip geliyor. Sizin dediğiniz gibi olsaydı kimse yeni bir pc almazdı. Bu hep böyle bir devri daim dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.