Bildirim
Ekran kartım yanıcakmı nabıcam [ SS ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Default yap o kart o ayarları kaldırmaz zaten. İlla ki stabilite bozulacak(reset, kilitlenme, mavi ekran...) _____________________________ -
hocam naptın sen
default ayarlara getirin.
biraz biraz arttırırsınız.arttırımlardan sonra oyun oynayın bakalım donma reset olayı yapacak mı ?yapıyorsa yine fazla arttırmışsınız demektir. -
şimdi cezayı alacaksın gerekli cevabı vermiştim zaten _____________________________ 
''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''
♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥ -
Cpu clock : +125 mhz
Memory clock: +200 mhz
Hızaşırtma yapmışsınız o kadar sıcaklık iyi bile.
Oyunlarda testlerde maksimum kaç derece oluyor?
Pc reset , mavi ekran veriyor mu?_____________________________ 9800X3D - X870E Carbon - RTX 5080 TUF OC -
tm kanka sağol sağ altta default yazıordu ona tıklattım ilk hali şimdiquote:
Orijinalden alıntı: Riqimaru
Default yap o kart o ayarları kaldırmaz zaten. İlla ki stabilite bozulacak(reset, kilitlenme, mavi ekran...)
@Leone-510
crysis felan kasıor biraz dedim belki hızlı çalışır hiç oyun denemedim yeni haliylen_____________________________
United States Of America -
quote:
Orijinalden alıntı: Enémy
Arkadaşlar ayarlarla oynuyordum göstergeler ortadaydı sona getirdim bişe olurmu
asus eah 5670 1 gb dı sanırım kartt
![Ekran kartım yanıcakmı nabıcam [ SS ]](https://store.donanimhaber.com/17/1b/02/171b020e536a43e9571eb1bbc977ed2c.jpg)
önceki konuyu silmişler
yardım lütfen

_____________________________ İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler