Şimdi Ara

Ekran Kartım Yandımı AcaBa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar nvidia geforce 7100 512 mb ekran kartı kullanıorm cpu ısısı derecesi 78 fahrenayt gosterio bu sorun teskil ediomus 512 lik ekran kartına ramen 1024*768*32 ayarında oynanan max payne in yanma efektlerini kaldramıo ve medal of honoru aynı çozunurluklerde donarak oynuorm. kasanın tek kanadını açıp yanına vantilator koydum 58 fahrenayta dusen ısıda bile oyunlar donarak çalısıo. ayriyetten ekran kartının fanı yok alimunyum soğutucusu varmıs lazm deilmis fana baska extra fan yok... acaba ekran kartım yandımı ne yapmalıyım tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shift52 -- 27 Haziran 2007; 0:49:37 >

• arkadaslar blen yokmu ya lütfen yardım :(
  • o ekran kartı ob ekran kartlarından bile kötü sayılabilir senin sorunun sıcaklık değil ekran kartının gücünün yetmemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

o ekran kartı ob ekran kartlarından bile kötü sayılabilir senin sorunun sıcaklık değil ekran kartının gücünün yetmemesi

o sorunu nasıl aşabiliriz ???
  • yeni ekran kartı alarak maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

yeni ekran kartı alarak maalesef

daha bilgisayarı geçen hafta aldım nasıl olabilir boyle bişe peki yanmışmı nolmuş sorun ne dolayısıyla ortaya cıkmıs yarn adamların yanına gidecem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartım Ölüyormu?
    geçen ay açıldı
    Ekran Kartım mı yandı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.