Şimdi Ara

Ekran kartım sizce nasıl PALİT 9800GT 1GB 256 BİR DDR 3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Chucky-

quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

Aynen öyle oldu hocam bu 3. ekran kartım 4. de ati ile tanışmayı düşünüyorum sıkıldım nvidia'dan ;)

Ati ile hiç tanışmayın bence, Nvidia dan devam edin, yoksa bir tecrübe daha yaşayabilirsiniz

Bu nasıl bi yorumdur.. Forumun amacından sapıp yeterli bilgisi olmayan kişileri taraflı olarak yanlış yönlerdirdiğinin kanıtı.

Aslında üst konu yapmak lazım bunu,insanlar buraya birşey danışmadan önce nelerle karşılaşabileceğini öğrenmeli.

Bu fanatikler yüzünden ekran kartı bölümü tam bir çöplük oldu.

Dün gece bi konu daha vardı,adam ekran kartı performansını '' BENCE ŞU DAHA İYİDİR'' olarak kıyaslıyor. Ulan sanki bu işin sencesi bencesi var açar testleri bakarsın. Ömründe ekran kartı testi incelememiş kişiler bence şöyle bence böyle diye yorum yapıyor ya gerçekten hayret ediyorum.

@-Chucky- Son kısmın senle ilgisi yok,alıntı yaptığım bölüme kadar çok doğru yazmıştın,keşke o cümleyi kurmasaydında bizde tarafsız olabileceğini görseydik.

• nvidia fanı arkadaşlar ;umarım sizde diğer konudaki arkadaş gibi nvidia avukatlığı yapıp gizliden hd 5770 kullanmıyorsunuzdur.
  • Arkadaşlar hepinizin yapmış olduğu yorumlara tşk ediyorum kusura bakmayın bu konunun tartışma ortamı yaratabileçek bir konu olduğunu düşünmemiştim hepinizden özür diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

nvidia fanı arkadaşlar ;umarım sizde diğer konudaki arkadaş gibi nvidia avukatlığı yapıp gizliden hd 5770 kullanmıyorsunuzdur.

• Kimsenin kimseye avukatlık yaptığı yok herkez kendi bilgi ve tecrübesine göre yorum yazıyor + nvidia adamlara para vermıyor ki avukatlık yapsınlar :)
  • konuları okursanız nasıl avukatlık yapıldığını görebilirsiniz
    quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

Kimsenin kimseye avukatlık yaptığı yok herkez kendi bilgi ve tecrübesine göre yorum yazıyor + nvidia adamlara para vermıyor ki avukatlık yapsınlar :)
  • GTS 250 alsaydın keşke. Neyse iyi kart. Fena sayılmaz.
  • -Chucky- yine banlanmış yazık adama acıdım
  • Konu sahibi arkadaşa:

Öncelikle hayırlı olsun. Aldığınız kartın g92 gpu'su taşıdığını ve 1280x1024 benzeri çözünürlüklerde hâlâ performanslı olduğunu düşünürsek, uzun süreli ve açık haritaya sahip bazı oyunlarda 1 GB belleğin kesinlikle getirisi olacaktır. Yani içiniz rahat olsun. Kafaya takılacak bir şey yok. Biraz OC yaparsanız, belleğin kartı frenlemiyor olması karta oldukça getiri sağlayacaktır. Eğer oynuyorsanız; GTA 4, Crysis, Far Cry, Lost Planet, MW2 gibi oyunlarda bellek avantajınız sayesinde uzun süreli oyunlarda fps kaybınız en aza inecektir. Nvidia'nın GeForce 8 ve 9 serisindeki bellek yönetimi sebebiyle, farkında olarak veya olmayarak almış olduğunuz kararınızın doğru olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • peki arkadaşlar bu durumda hangisi alınmalı?

PALIT GTS250 E-Green 512MB 256bit DDR3 DX10 Ekran Kartı 208 TL

ZOTAC GTS 250 ECO GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı 248 TL

HIS HD4850 ICooler IV GDDR3 1GB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı 231 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfaty

peki arkadaşlar bu durumda hangisi alınmalı?

PALIT GTS250 E-Green 512MB 256bit DDR3 DX10 Ekran Kartı 208 TL

ZOTAC GTS 250 ECO GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı 248 TL

HIS HD4850 ICooler IV GDDR3 1GB 256Bit ATI DX10.1 Ekran Kartı 231 TL

http://www.hiperucuz.com/?urun-detay_49499_PALIT_GTS250_256Bit_GREEN_512_MB_GDDR3_TV_DVI_HDMI.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

-Chucky- yine banlanmış yazık adama acıdım

banlanmış ama hemen yeni bir hesap alıp konuya cevap yazmış bile.
  • sky_sun

kafa iyice karıştı HD5750 yorumlarıda güzel,sence hangisi alınmalı
    veya 250 TL civarı önerebileceğiniz kart ne olur,teşekkürler
    GTS250-HD5750
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfaty

sky_sun

kafa iyice karıştı HD5750 yorumlarıda güzel,sence hangisi alınmalı
    veya 250 TL civarı önerebileceğiniz kart ne olur,teşekkürler
    GTS250-HD5750

O fiyata alabileceğin en iyi kart 5750'dir, GTS 250'den daha performanslı ve DX11'die vede düşük nm yüzünden yanında getirdiği birçok iyilik vardır.

• O fiyata alabileceğin en iyi kart 5750'dir, GTS 250'den daha performanslı ve DX11'die vede düşük nm yüzünden yanında getirdiği birçok iyilik vardır.

teşekkürler No Way Out,aşağıdaki kart bu durumda alınacak
    HIS HD5750 iCooler IV GDDR5 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı 264 TL
  • Aşırı marka fanatikliği sağlığa zararlıdır.

Ekran kartının bitine, piresine göre almak da cebe zararlıdır, bu da böyle biline.
  • @mstfaty

GTS250 daha performanslıdır ve PhysX ,CUDA gibi avantajları vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Dolby. -- 2 Temmuz 2010; 1:21:48 >
  • Her ikiisde Nvidia 9800gt GTS250 çok bir fark yok bence aralarında .Güle güle kullan Nvidia almakla çok akıllıca iş yapmışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Dolby.

@mstfaty

GTS250 daha performanslıdır ve PhysX ,CUDA gibi avantajları vardır.

Kendini bu kadar fazla belli etme

Zaten fazla kasma tekrar banlanacaksın.
  • 5750
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.