arkadaslar ekran kartım bugun bozuldu ve mecburen değişicek eski ekran kartım Radeon HD 4800 dü şimdi Radeon HD 5570 DDR3 2 gb almak istiyorum 130 tl civarı dediler sizce almalımıyım? çok oyun oynayan biriyim onun için soruyorum bana önere bileceğiniz bişi varmı ve bu 5570 benim eski kartımdan ne kadar farklı, ne değiştirir ? yardımlarınızı bekliyorum sizse güveniyorum Teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: katilrus arkadaslar ekran kartım bugun bozuldu ve mecburen değişicek eski ekran kartım Radeon HD 4800 dü şimdi Radeon HD 5570 DDR3 2 gb almak istiyorum 130 tl civarı dediler sizce almalımıyım? çok oyun oynayan biriyim onun için soruyorum bana önere bileceğiniz bişi varmı ve bu 5570 benim eski kartımdan ne kadar farklı, ne değiştirir ? yardımlarınızı bekliyorum sizse güveniyorum Teşekkürler. dostum 5570'i bırak en azından 5670 al daha iyidir 4800 serisine göre biraz düşük fps ile oynarsın o kadar
quote:Orijinalden alıntı: Micro 1618 quote:Orijinalden alıntı: katilrus arkadaslar ekran kartım bugun bozuldu ve mecburen değişicek eski ekran kartım Radeon HD 4800 dü şimdi Radeon HD 5570 DDR3 2 gb almak istiyorum 130 tl civarı dediler sizce almalımıyım? çok oyun oynayan biriyim onun için soruyorum bana önere bileceğiniz bişi varmı ve bu 5570 benim eski kartımdan ne kadar farklı, ne değiştirir ? yardımlarınızı bekliyorum sizse güveniyorum Teşekkürler. dostum 5570'i bırak en azından 5670 al daha iyidir 4800 serisine göre biraz düşük fps ile oynarsın o kadar kardes tamamda 5670 neden 4800 den kötü olsun ki onu anlamadım :S