Şimdi Ara

Ekran kartim bozuk çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım msı gtx1050 ekran karti ekran açıldıktan 5 dakika sonra bazen daha açılırken görüntü gidiyor ekranda analog power saving mode yazıyor. Format atayim belki yazilimsal bir sorundur dedim format ekraninda da goruntu gitti eski ekran kartimi takinca sorunsuz çalışıyor. Ürünü hepsiburada dan almıştım simdi iade etmem mumkun mu? Ne yapabilirim yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar goruntu gitti arkasındaki hdmi vga ceviriciyi söküp taktim görüntü geldi. Acaba bu hdmi cevirici arizali olabilir mi eski ekran kartımda hdmi vga cevirici yoktu. O yüzden deneyemiyorum. Ekran karti goruntuyu kesmis olsa vga ceviriciyi sokup takinca goruntu gelme ihtimali var mıydı?

• PREDATOR066 P kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum evde hdmi bağlantısı yapılabilecek tv varsa bence bir denemekte fayda var.
  • LyingStory kullanıcısına yanıt
    Tv var ama hdmi kablom bozuk en iyisi yeni bir hdmi kablo alip denemek avmler kapanmadan alayim bari bitane

• quote:

Orijinalden alıntı: LyingStory

Herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum evde hdmi bağlantısı yapılabilecek tv varsa bence bir denemekte fayda var.

Derdimiz birken iki oldu kabloyu aldim bimeksten ama tvde goruntu alamiyorum. Bir cozunurluk ayari falan mi var acaba?

• Ekran kartim bozuk çıktı

• TV'nin kumandasından source diye bir tuş olması lazım HDMI1 veya 2 neyse seçmen gerekiyor takar takmaz vermez görüntüyü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Bozuk Görüntü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buldum hocam hdmi 4 girisine takmak gerekiyormus pc bağlantısı için. Suan sorunsuz çalışıyor gibi benim cevirici bozulmus sanırım daha ilk günden.

• sağlık olsun.kart bozuk olsaydı daha çok uğraşırdın dönüştürücü kabloyu değiştirmek daha kolay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.