Şimdi Ara

ekran kartım bir çalışıyor bir çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    önceden 256 MB olan ekran kartımın yerine 1 GB ekran kartı aldım taktım başta çalışmadı sonra çıkartıp eskisini taktım o da ilk önce çalışmadı çıkarıp taktım bu sefer çalıştı. yenisini deneyim dedim taktım çalıştı işim bitince kapatım tekrar açtığımda çalışmadı çıkarıp takınca çalıştı ve şu an hazır çalışıyorken bu msjı yazdım. çalışmıyor dediğimde; yani ekrana hiçbir türlü görüntü gelmiyor. mavi olan monitör düğmesi sarıda kalıyor. bir türlü sorunun ne olduğunu anlayamadım bi çalışıyo bi çalışmıyor. acaba sorun anakarttamı? yada güç kaynağım 248 W yazıyor güç kaynağımın az oluşu bunun nedeni olabilirmi? yardımcı olursanız sevinirim...

• Karttan ekrana giden kabloyu kontrol ettin mi?

Hangi ekran kartını kullanıyosun?
  • aynı sorun bendede var ya
  • 5N1K nedir önce öğren sonra buna göre ekran kartını marka model vs. vs.
  • Ekran kartı ve anakartın modeli nedir?
  • anakart ASUS P5PL2
    ekran kartı ASUS HD 5450 SILENT
    şimdilik kasa açık ve monitörün kablosunun vidalarını sıkıştırmadım. daha önce çalışırken nasıl olsa çalıştı diyerek çalışırken vidaları sıkmış tekrar açtığımda çalışmamıştı. şu an itibariyle 5-6 defa açtım kapadım sorunsuz çalışıyor.
  • gittim 350 W lık güç kaynağı aldım. yine monitöre görüntü gelmiyor. 400 W lık alsam sorunum çözülürmü acaba? lütfen yardımcı olun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiastr

gittim 350 W lık güç kaynağı aldım. yine monitöre görüntü gelmiyor. 400 W lık alsam sorunum çözülürmü acaba? lütfen yardımcı olun

350w yeterli aslında,
    Kart iyi bi şekilde monte edildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

quote:

Orijinalden alıntı: fiastr

gittim 350 W lık güç kaynağı aldım. yine monitöre görüntü gelmiyor. 400 W lık alsam sorunum çözülürmü acaba? lütfen yardımcı olun

350w yeterli aslında,
    Kart iyi bi şekilde monte edildi mi?

kaç defa kartı söktüm taktım eminim tam olarakta oturdu. sanırım artık son çare ana kartı değiştirmek. başka ne sorun olabilir acaba aklınıza gelen bi durum varmı?
  • BIOStan herhangi bir ses geliyor mu? Daha önce duymadığınız?
    Eğer ikaz sesi alıyorsanız kart slota tam oturmamış demektir.
    Diğer bi önerim daha olacak ramleri çıkartıp takın ve iyi bi şekilde monte edin.
    Eğer çözülmezse pci slotu ekran kartını çıkarıp takarken zarar görmüş olabilir.
    Söyleyeceklerim bu kadar. Aklıma başka birşey gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.