Şimdi Ara

Ekran kartım anakarta sığmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler önemli bi durumum var. İşaretlediğim yerdeki çıkıntı fazla yüksek ve ekran kartımın oturmamasına neden oluyor. Yeni anakart ve işlemci ve ram alacağım fakat ona daha var. Alana kadar beklemelimiyim yoksa bunun bir çözümü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MachinaeSupremacy -- 18 Ekim 2013; 3:42:24 >

• İşaretlediğim yere ekran kartı oturuyor ve daha aşağıya inmiyor dişler de tam geriye yaslanmıyor böylelikle...
  • Resimler çok küçük ve karanlık olduğundan (Ofisteki monitörümde kötü olması nedeniyle) resimleri göremedim, daha aydınlık ve büyük foto eklemeniz mümkün mü?
  • hiçbir şey gözükmüyor.
  • Daha iyi açıklamak gerekirse ekran kartının oturduğu boşluğun sonunda şu sağdaki silindirlerden var. Sorun değiller fakat bir tanesi iki kat uzunlukta ve ekran kartının oturmasını engelliyor üstüne kadar geliyor devamında oturmuyor. Eğer hala resim istiyorsanız çekip koyayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinzuxxx

Daha iyi açıklamak gerekirse ekran kartının oturduğu boşluğun sonunda şu sağdaki silindirlerden var. Sorun değiller fakat bir tanesi iki kat uzunlukta ve ekran kartının oturmasını engelliyor üstüne kadar geliyor devamında oturmuyor. Eğer hala resim istiyorsanız çekip koyayım?

Anakartının marka ve modelini yaz veya anakartın sitesinden resmini indir, anlatmak istediğin oturmaya engel olan yeri işaretle.
  • fotoğraflardan pek az şey belli oluyo ama galiba demek istediğini anladım ama o iş zor gibi görünüyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı alacağım
    13 yıl önce açıldı
    Ekran Kartım İntel Gözüküyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • katı kapisatörlerden birisi ekran kartının pcı soketine oturmasına engel oluyor..
    benim anladığım bu.doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

katı kapisatörlerden birisi ekran kartının pcı soketine oturmasına engel oluyor..
    benim anladığım bu.doğrumudur?

Evet böyle, sanırım anakart uymuyor ekran kartına? O silindir şeklindeki yer ekran kartının son kısmının havada kalmasına neden oluyor ve ekran kartı bu şeyin üstüne oturup daha aşağıya inmiyor.

1. resimde belli olmuyor fazla fakat sağ tarafta birkaç kare içine almaya çalıştım bölümü zaten. İkinci resimle birleştirirseniz anlarsınız zaten olayı. Yanındaki normal boyutta ondan zarar gelmiyor fakat hemen yanındaki ise iki katı boyunda ve ekran kartının oturmasına engel oluyor.

Anakart bu:http://www.foxconnchannel.com/Product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000147

Biliyorum bayağı eski o yüzden uymama sorunu olabilir. Yeni anakart alacağım fakat o zamana kadar biraz tadına bakmak istiyorum ekran kartının?

• Onlar biraz sağa sola oynuyor, oynat diyeceğim ama koparabilirsin ya da yeni bir anakart almalısın
  • Ekran kartı tam üstüne oturuyor kapisatörün sağa sola oynatsam birşey değimeyecek yani.
  • O silindir dediklerini oynatna. Kartı heder edersin.

Yeni aldığın kart nedir? anakartın Pcı 16x destekli. Ayrıca Pcı yuvası bir tane. Ondan dolayı takamıyorsan yeni kart alacaksın arkadaşım. Zira şimdi kartların soğutma sistemlerinden dolayı farklı tasarımlı yapılıyorlar. Ancak yinede çok zorlama derim.
  • Daha almadım ama illaki uyumlu olacaktır yani. Hatırladığım kadarıylada zaten oynamıyorlardı Zorlamamayı düşünüyorum eper alternatif bir çözüm yoksa.
  • Arkadaşım zorlayabilirsin şansını dene istersen ama kartık sıcak bir bölümü onlara denk gelirse elindeki karttanda olma Ekran kartın nedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Arkadaşım zorlayabilirsin şansını dene istersen ama kartık sıcak bir bölümü onlara denk gelirse elindeki karttanda olma Ekran kartın nedir...

Valla bilmiyorum Gigabyte GTX460 var bende biraz fazla uzun geliyo karta
  • Arkadaşım kapasitörle felan oynama.Anakart gider bilgisayarından olursun bu sefer.Ekran kartın biraz uzun ve 2 slot kapıyor.Anakartı değiştirmek en kesin çözüm ama sen bilirsin.
  • Eğer ekran kartına engel olan resimdekiyse, sağşam bir elektronikçi halledebilir.Elektronikle biraz uğraşıyorum, televizyondaki kondansatör kopmuştu aynısını alıp lehimledim.Elektronik işinden anlayan birine gösterirsen halledebilir.
  • @FOR oynamadım zaten bozulacağını biliyorum.

@Börü o iş nasıl olacak acaba Sonuçta oraya illaki bir tane gerekiyor ne yapılacakki?
  • Tam üstüne ekran kartının PCB'si mi denk geliyor yoksa soğutmamı?
    Eğer soğutmaysa üstündeki kapağı söküp takmayı deneyebilirsin direk.
  • Selam beyler. Şu soğutma kapağını çıkarmak için soğutucuyu çıkarmak gerekiyor önce sanırım? Acaba soğutucusuzda kullanabilir miyim kartı? Altına bir tane kasa fanı koysam olur mu zorunluluktan. Sonradan da kartın asıl soğutucusunu kullanabilir miyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.