Şimdi Ara

Ekran kartı yüklemeyi bilmiyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben laptop'umu formata cafeye verdim . Cafe'de ekran kartı yüklenmemiş . Asıl mevzu ise ,

Benim ekran kartım GeForce 7000 M Nvidia . Nvidia ' nın sitesinde ekran kartımı otomatik algılaması için sistem taramayı seçtim .
    Bir müddet sonra " Bilgisayarınız GPU ' su bulunamamıştır / algılanamamıştır . Lütfen araştırıp GPU ' nuzu bulunuz daha sonra ekran kartını indiriniz . "
    Benim İngilizce'mle anladığım bu orjinal metin ise .

The manufacturer of this system requires that you download the driver for your GPU from their support site.

Alt kısmında da şu şekilde bir açıklama bulunuyor ;

The GeForce M series and GeForce Go series notebook GPUs use drivers that have been customized by the notebook manufacturers to support hot key functions, power management functions, lid close and suspend/resume behavior. NVIDIA has worked with some notebook manufacturers to provide notebook-specific driver updates, however, most notebook driver updates must come from the notebook manufacturer. Additionally, the desktop GeForce graphics drivers will not install on Geforce M series and Quadro M series notebook GPU's.

Yanlış birşey yapmak istemiyorum . Daha önceki denememde beceremiştim . İşin çınarlarına danışmak da daha cazip geldi açıkçası .

Cevaplarınızı bekliyorum ilginiz için teşekkür ederim . Konuyu araştırdım fakat bulamadım ilgili link varsa onu da rica ederim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviSakal07 -- 19 Eylül 2011; 2:33:46 >

• sürücün var sitede yalnız işletim sistemini yazmadığın için dowland bölümüne geçemedim.verdiğim linktehttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us 2. satıra oka tıkladınmı (geforce go 7 series netbooks) seçeneğini işaretle 3. satıra (geforce 7000m/nforce 610m) seçeneği onu seç 3.satırada işletim sistemin neyse onu işaretle searca bas karşına çıkar indiriver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 19 Eylül 2011; 6:30:42 >
  • Teşekkür ederim . İşletim sistemim Windows xp Professional .
  • aynısı bendede olmuştu driverini yüklemek gerekiyomuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.