Şimdi Ara

Ekran kartı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus R9 390 ekran kartı aldım Asus STRIX-R9390X-DC3OC-8GD5-GAMING 8Gb gözükmesine rağmen pc 4 gb görüyor bu normal değil dimi?
    Kapanma sıkıntıları yaşıyordum kartsız kalmak istemediğim için bir çok varyasyon denedim toplamda 13-14 tane ram denedim. İki tane anakart işlemci ve power'da da denedim ama yok . kartın takılı olduğu kasa burup dururken reset atıyor.
    Bu kartı kullananınız veya çevresinde kullanan var mı? varsa sizden ricam resimdeki gibi mi gözüküyor bakabilir misiniz?
     Ekran kartı yardım

Ekran kartı yardım

• kardeş sen paylaşımlı ekran kartı almışsın 4 gb kendi hafızası 4 gb ramdan çalması demek erkan kartın 4 gb lik hafızaya sahip 4 gb yi geçtimi bilgisayarınızdaki ramdan 4 gb ye kadar çalmaya başlıyacak sürücüleri tam kurdunmu
  • eğer her sisteme sıkıntısız kurulum yaptıgın halde reset atıyorsa arızalıdır iade edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralCocuk44 -- 3 Ocak 2016; 19:43:49 >
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    [size=4]___Kardeş paylaşımlı kart almışsın diyorsun da karta hiç baktın mı, yada ne bileyim araştırdın mı?
    Bak kart bu ASUS STRIX-R9390-DC3OC-8GD5-GAMING istersen detaylı bilgisi de burada Özellikleri
    Firmanın biride burada incelemiş Asus Strix Gaming R9 390 OC Edition İncelemesi
    ___Kartın paylaşımlı olduğunu zannetmiyorum.

• AytekLORD kullanıcısına yanıt
    en son çıkan driverini kurdunmu eğer halen kurudugn halde böyle ise ya paylaşımlı ekran kartı yada anakart desteklemiyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KralCocuk44 -- 3 Ocak 2016; 20:52:59 >
  • [size=4]Anakartım Asus SABERTOOTH X58 driver filan hepsini denedim
     Ekran kartı yardım

Power'ım thermaltake 750 watt
     Ekran kartı yardım

Ram'lerim Kingston Hyperx 4Gb Ddr3 1600Mhz (X6 24 Gb)
     Ekran kartı yardım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.