Şimdi Ara

ekran kartı yanına anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI GTX570 TWIN FROZR III yanına anakart tavsiyesi verebilirmisiniz

• Bütçe...
  • 600 tl anakart için ayırdım.
    bunun yanında birde işlemci soğutucu içinde 150 tl ayırdım. soğutucu için tavsiyeniz ne olur.
  • öncelikle intel sistem mi amd sistem mi onu söyleyin. Sonra ihtiyaçlarınızı söyleyin. Overclock vs. Gibi. Ona göre öneriler gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furki06 -- 11 Aralık 2011; 0:28:30 >
  • ekran kartı MSI GTX570 TWIN FROZR III ve işlemci olarak i5 2500k var
    Overclock gibi şeyleri bilmiyorum ve düşünmüyorum.
    genelde 1080P görüntü izleme, işim gereği autocad, unigraphics vs çizim programları ve birazda oyun üzerine kullanmak istiyorum.

• ok anakart olarak MSI Z68A-GD80 alırım
    birde ram ve işlemci soğutucu olarak ne önerirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: senerb

ok anakart olarak MSI Z68A-GD80 alırım
    birde ram ve işlemci soğutucu olarak ne önerirsiniz

Anakartın (g3) Olmasına Dikkat Et z68a-gd80 (g3) Olsun Ramleri G-skill Ripjaws 2x4 gb 1600 mhz 1.5 Al İşlemci Soğutucu Olarakta Fiyatı Biraz Yükseltip Sıvı Soğutucu Corsair h80 Al Veya h60
  • ram çokmu pahalı yoksa banamı öle geldi 1000 tl civarında :S

en fazla 200 tl verebilirm ramlere

anakart olarak MSI (I) Z68A-GD80 G3 Z68 DDR3 V+S+GL 1155P (g3 olmasına dikkat ederim)

sıvı soğutucu nasıl takılır nasıl olur hiçbir bilgim yok mutlaka hava soğutucudan daha iyidir diye tahmin ediyorum.

toparlamak gerekirse

ekran kartı MSI GTX570 TWIN FROZR III
    işlemci olarak i5 2500k var
    anakart olarak MSI (I) Z68A-GD80 G3 Z68 DDR3
    ram?
    işlemci soğutucu?
  • quote:

ram çokmu pahalı yoksa banamı öle geldi 1000 tl civarında :S

en fazla 200 tl verebilirm ramlere

anakart olarak MSI (I) Z68A-GD80 G3 Z68 DDR3 V+S+GL 1155P (g3 olmasına dikkat ederim)

sıvı soğutucu nasıl takılır nasıl olur hiçbir bilgim yok mutlaka hava soğutucudan daha iyidir diye tahmin ediyorum.

toparlamak gerekirse

ekran kartı MSI GTX570 TWIN FROZR III
    işlemci olarak i5 2500k var
    anakart olarak MSI (I) Z68A-GD80 G3 Z68 DDR3
    ram?
    işlemci soğutucu?

Aman Hocam 120 Tl Ramler Ne 1000Tl si

http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/gskill-f3-12800cl9d-8gbxl-8gb-(2x4gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-15v-dual-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=51959

İşlemci Soğutucuların Montajı Çok Basit İnternette Videoları Mevcut Zaten Hazır Geliyor Sadece Vidalıyorsun Sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 11 Aralık 2011; 22:13:53 >

• hocam bence anakartta msi dan uzak durmalisin.al bi asus pasa pasa keyfine bak
    www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-p8z68-deluxe-p8z68-deluxe-intel-z68-soket-1155-ddr3-2200mhz-(oc)-sata-30-usb-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55706 (cok guzel bi anakart) tabi axess veya world kredi kartin varsa.
    yoksa suda olabilir
    www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/asus-p8z68-v-gen3-intel-1155-soket-ddr3-usb3-sata3-atx-anakart.html

ayrica sivi sogutma senin icin gereksiz masraf olucaktir cunku eger overclock filan yapmayacaksan alma.
    son olarak guc kaynagin(psu) kac watt?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 11 Aralık 2011; 22:30:58 >

• Teşekkürler hocam içimi rahatlattın

sıvı soğutma içinhttp://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri/corsair-cwch80-hydro-serisi%E2%84%A2-h80-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=57749

fakat birde hava soğutmalı tavsiyede bulunabilir misin?

bu arada haf x 942 kullanıyorum

• psu Seasonic X 750W 80+ Plus Gold

hmm bende anakart markası olarak asus ve msi arasında kalmıştım
  • su sogutma zahmetli istir.kurulumu basit olabilir ama ugrastirir zamanla.suyu filan kirlenyo isin yoksa bide filtre tak vs..
    haf x sana rahat yeter.zaten ekran kartinin fanlari iyi is gorur.eger istiyorsan islemci sogutucuda alabilirsin.
  • bende tam bunu diyecektim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

hocam sizce bu uygunmudur
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-voodoo-2x12cm-pwm-fanli-intel-lga2011-amd-fm1-uyumlu-islemci-sogutucu.html

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu-lga1156-1155.html

Bu Yeterli Olur Hava Soğutma İçin

akasa venom voodo akar..
    sunbeam'i nerden cikardin hocam ya :D akasa venom voodo yada akasa venom gibi kaliteli islemci sogutucular dururken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KOBEBRYANT__

quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

hocam sizce bu uygunmudur
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/akasa-venom-voodoo-2x12cm-pwm-fanli-intel-lga2011-amd-fm1-uyumlu-islemci-sogutucu.html

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/sunbeam-core-contact-freezer-intel-amd-islemci-sogutucu-lga1156-1155.html

Bu Yeterli Olur Hava Soğutma İçin

akasa venom voodo akar..
    sunbeam'i nerden cikardin hocam ya :D akasa venom voodo yada akasa venom gibi kaliteli islemci sogutucular dururken?

Sunbeam - Akasa'dan Kaliteli Ve Ucuz Bir Ürün Aynı Performansı Sunbeam Verecektir. Aldığı Ödüller Ortada Zaten Neyse Siz Bilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.