Şimdi Ara

Ekran kartı ve SSD önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlarhttp://prntscr.com/7n3ufk bu sistemi bu ay sipariş edeceğim vatan bilgisayardan, diğer ay ekran kartı ve ssd almak istiyorum lütfen vatan computerden önerin , birde APU'yu yeni alacağım ekran kartı ile crossfire yapıp beraber çalıştırabilirmiyim ? çalıştırırsam daha fazla verim almazmıyım ? psyu yeterlimidir ? 400 watlık frsiby yada everest almak istemedim önceden kullanıyordum ve pek verim alamıyordum şimdiden teşekkürler.

• Birde diğer ay aynı ramden bi tane daha alacağım 8 gb olması için onu yazmayı unuttum
  • atarleeboy12 A kullanıcısına yanıt
    hocam madem apu alacaksınız ekran kartı niye ? Crossfire yapacağım dediniz de crossfire yapınca direkt performans iki katına çıkmıyor bide crossfire yapmak için apu nun içinde barındırdığı kartla aynı ekran kartı almanız gerekir. Bence apu lu bir sistem toplayacağınıza amd fx serisi bir işlemci alın , daha sonra bize de ekran kartınıza max ayırabileceğiniz bütçenizi belirtin kullanım amacınızla birlikte tabiki de bizde ona göre bir ekran kartı tavsiyesinde bulunalım size. :)
  • Bence de Apu alinmasi gereksiz madem ekran karti alinacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran karti pek alasim yok apulu sistem hem daha ucuza geliyor ve cogu oyunu normal fps değerlerinde oynayabiliyoruz bildiğim kadarıyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.