Şimdi Ara

Ekran kartı ve harika bir ilgi gösteren koyuncu(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler elimdeki hd2900xt ile ilgili sanırım problemim var. Bilgisayar başlarken görüntü allak bullak cizgiler falan var. Windows ile ilgili bir ss koydum windowsa giremiyorum. Giriyor ama monitör kapanıyor yada restart atıyor pc. Ekran kartında "oc yok" şu an.
    http://img253.imageshack.us/my.php?image=sayko046vj8.jpg
    Yardımlarınızı esirigemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuujin -- 23 Kasım 2008; 0:29:21 >

• Ekran kartında sorun var evet. Servise götürme imkanınız varsa (hala garantisi var mı bilmiyorum ama) götürmenizi öneririm. Ciddi bir sorun gibi görünüyor...
  • Ekran kartını temizle önce kirlenmişse belki ısınıp "artifact" veriyo olabilir.Yada ekran kartının ramleri bozulmuş olabilir.Yada power bozulmuş olabilir.Başka bir olasılık gelmiyo aklıma.

En büyük ihtimal ekran kartının ramleri gitmiş.Garantisi varsa değiştirirsin.

Edit:

Gerçi açılıyoken o kadar ısınması imkansız ilk olasılık saçma olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k2fg9 -- 10 Ekim 2008; 2:46:12 >
  • bende ekran kartının ramlerinden şüpheleniyorum durup dururken oldu zaten pc açıktı bi anda artifact vermeye başladı sonra bidaha zaten açamadım vga modundan giriyorum ekran kartımın garantisi var gidip vericem artık
  • 21 gün sonra garantiden aradılar ekran kartı değişimi h2900xt yerine palit hd 4870 sonic kart verilecek. Eşdeğerimidir sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [Psycho]

21 gün sonra garantiden aradılar ekran kartı değişimi h2900xt yerine palit hd 4870 sonic kart verilecek. Eşdeğerimidir sizce ?

eşdeğer mi nedemek süper olmuş valla 2900den kurtulup 4870e geçıyorsun bundan daha ıyı bır haber olamazdı senın için
  • ^^ haklısın benimde aslında istediğim buydu kartın değişmesi yinede donanimhabere yazmalıydım
  • 30 küsur gün bekledikten sonra gönderilen 4870inde bozuk çıkması ya benim şansım yada firmaların ihmalkarlığı. Ekran kartını iade ettim ve para iadesi yapılacak bakalım para iadesi için beni kaç gün bekleticekler.
    uzun lafın kısası
    Koyuncu ve Eksen bilgisayara bu fevkalede ilgilerinden dolayı teşekkür ederim!

Ayrıca ekran kartımı inventus'tan almama rağmen ekran kartıyla uğraşıp test eden ve telefon görüşmeleri yapan ve Ertuğrul Bey ve Meltem Hanım'a ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuujin -- 23 Kasım 2008; 0:15:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.