Şimdi Ara

Ekran Kartı Üzerindeki Tuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün kasayı temizledim ekran kartının üzerinde böyle bir tuş gördüm bu tuşun basılı mı olması lazım ? Şuan hangi haldeydi hatırlamadığımdan basılı değil nedir bu tuş
     Ekran Kartı Üzerindeki Tuş

• o tuş uefi bios desteği eğer işletim sitemin win 8 ise basıp mavi lanbasını yak win 7 ise kapalı kalması lazım
  • sağol şuan win 7 kullanıyorum ama win 8 e geçebilirim o zaman genede o tuşu açmassam bir sakıncası olur mu?
  • o biosun amacı win 8 ile uyumlu olup açılış ve kapanışı daha kısa sürede yapmanı sağlar
    Örnek: sistemin win7 kuruluysa o tuşa bas sistem açılmaz denedim ondan biliyorum,
    win 8 kurmadığım için net cevap veremiyecem 7 deki gibi sistem açılmaya bilir emin değilim
  • o tuş basılıyken denedim pc açıldı ve uefi kurulum yapmamıştım anakart uefi desteklediği için olabilir mi?
  • gorkem1398 G kullanıcısına yanıt
    anakartta uefi li +bu ekran kartı olunca süper hızlı şekilde açılır hızlı şekilde kapanır ..
    tanıtmışlardı zamanında power color da vardı bir ara
  • anakart uyumlu (bios ekranında gigabyte-uefi dualbios yazıyor herhalde bu uyumlu olduğunu gösteriyor ) ama uefi windows kurmadım o tuşa basmam fark yaratır mı genede
    birde bu tuşa basmam bir tür overclock gibi ekran kartının ömrünü kısaltmaz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem1398 -- 6 Aralık 2014; 21:15:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ekran kartı kilitlenmesi
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.