Şimdi Ara

Ekran kartı uyumu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm hayırlı kandiller arkadaşlar. Casper Nirvana model bilgsayarım var zamanının yanlışını yaptım Core i3 işlemcisi 3.30 Ghzsi 500 HDD bulunmakta donanımsal olarak iyi gibi sadece ekran kartım kötü 6510. Pegatron IPXSB ana kartım var ben GTX760 Twin Frozr ekran kartı alıcamda benim anakartıma uyumlu ? eğer uyumluysa bu sistemle nasıl performans alırım ? Oynayacağım oyunlar Need for Speed Rivals Euro Truck Simualtor 2 BF 3-4 Call of Duty Ghost GRID 2 tarzı oyunlar. Şimdiden teşekkür ederim

Sistemim.

Anakart.
     Ekran kartı uyumu hakkında Ekran kartı uyumu hakkında
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• O ekran kartını dün arkadaşım aldı senin sistemle yaklaşık aynı ve şu an acaip memnun ac 4 her şey ultra aa açık hiç kasma yok mükemmel bir şey tavsiye ederim eğer uyumluysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevabın için. Uyumlumu değilmi fikrim yok ama uyumludur çünkü ekran kartı girişleri aynı destekler diye umuyorum illa cevabı gelir. tekrar teşekkürler
  • Minimum 550W güç kaynağın var ise, sıkıntı yaşamazsın.

• Bilgisayarı daha fazla geliştirmem diyosan 600 luk yeter ama yukseltme ihtimalim var dersen 750 w lik almanı tavsiye ederim.
  • Yavaş yavaş elime para geçtikce bu parçaları alıcam ilk olarak ekran kartı ve güç kaynağını alıcam kasam bu şekildede idare eder beni parçaları alana kadar

http://www.vatanbilgisayar.com/vs-serisi-650w-guc-kaynagi.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/btx-750-1-750w-guc-kaynagi.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/smartpower-80plus-bronze-650w-guc-kaynagi.html

Şu üçünden hangisini almalıyım sizce yada öneriniz varmı 0-200 lira arası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil-Ekran kartı-Anakart uyumu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RileyGhost

Selamun aleyküm hayırlı kandiller arkadaşlar. Casper Nirvana model bilgsayarım var zamanının yanlışını yaptım Core i3 işlemcisi 3.30 Ghzsi 500 HDD bulunmakta donanımsal olarak iyi gibi sadece ekran kartım kötü 6510. Pegatron IPXSB ana kartım var ben GTX760 Twin Frozr ekran kartı alıcamda benim anakartıma uyumlu ? eğer uyumluysa bu sistemle nasıl performans alırım ? Oynayacağım oyunlar Need for Speed Rivals Euro Truck Simualtor 2 BF 3-4 Call of Duty Ghost GRID 2 tarzı oyunlar. Şimdiden teşekkür ederim

Sistemim.

Anakart.

GÜÇ KAYNAGININ LAZIM OLACAGINI ZANNETMİYORUM SEN TEKNİK SERVİSE GÖTÜR ONLAR KESN BİRŞEY SOYLERLER..

• quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Selamun aleyküm hayırlı kandiller arkadaşlar. Casper Nirvana model bilgsayarım var zamanının yanlışını yaptım Core i3 işlemcisi 3.30 Ghzsi 500 HDD bulunmakta donanımsal olarak iyi gibi sadece ekran kartım kötü 6510. Pegatron IPXSB ana kartım var ben GTX760 Twin Frozr ekran kartı alıcamda benim anakartıma uyumlu ? eğer uyumluysa bu sistemle nasıl performans alırım ? Oynayacağım oyunlar Need for Speed Rivals Euro Truck Simualtor 2 BF 3-4 Call of Duty Ghost GRID 2 tarzı oyunlar. Şimdiden teşekkür ederim

Sistemim.

Anakart.

GÜÇ KAYNAGININ LAZIM OLACAGINI ZANNETMİYORUM SEN TEKNİK SERVİSE GÖTÜR ONLAR KESN BİRŞEY SOYLERLER..

Ekran kartıda güç kaynağından kablo istiyor yani karşılayacağını sanmıyorum bu güç kaynağının :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Sistemim.

Anakart.

Ekran kartıda güç kaynağından kablo istiyor yani karşılayacağını sanmıyorum bu güç kaynağının :)

POWERİ GÖREMEDM İÇİN TAHMİN YPTIM SADECE AMA DOĞRUDUR .

• güç kaynağı bu bak
  • Uyumluluk sorunu olmaz merak etmeyin guc kaynagi olarakta touro lar guzel 600w 140 falan olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus verimlilik galiba o ne kadar önemli ? mesela ben 650W Corsair vs serisi güç kaynağı almayı düşündüm 149 lira ama SMARTPOWER 80PLUS BRONZE 650W güç kaynağı 203 lira yani bu neyi değiştirir gereklimidir bunuda cevaplarsanız çok sevinirim
  • Anakart uyumu olarak PCI-E versionlarınada bak.uyumsuzluk yaşamazsın fakat örnek vermek gerekirse anakart pcı-e 2.0 ve takacağın kart pcı-e 3.0 ise anakart 2.0 olduğu için ekran kartında 2.0 hızında çalışır.
  • PCI E X16 yazıyor ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.