Şimdi Ara

Ekran kartı uyumlumu sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bilgisayarımı güncellemek istiyorum şuan için yeni sistem malesef alamam
    Ram 4Gb
    İşlemci intel E7400
    Anakart Asus P5GC-MX/1333
    Ekran kartım zotac 9500gt

Bu sisteme geta 5 i rahatlıkla kaldırabilecek ekran kartı tavsiye edermisiniz
    Bütçem 150-300 arasında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R7 240 ile mediumda oynarsın, sorun yaratmaz. Yalnız bu ekran kartından çok bir şey bekleme, sadece yüksek ayarlarda 1080p çözünürlükte akıcı oynayamazsın.

https://www.itopya.com/MSI-R7-240-2GB-GDDR3-128Bit-DX112-AMD-Radeon-Ekran-Karti-R7-240-2GD3-LP/?gclid=CM7ngNqGztMCFUI_GwodVVgEVw

Fiyatı 200 lira, bu fiyata ikinci el GTX 550, 650, 750 üzeri ve HD 5770, 6850, 7850 üzeri alabilirsin, belki biraz daha ekleyerek. O zaman rahat, yüksek ayarlarda açarsın.

• Hocam monitörüm zaten 720p 720 de oynayacam

• size kendi sistemimden bahsedeyim siz çıkarımlarda bulunun kaldırıp kaldırmayacağı hakkında
    işlemci amd fx 4100 3.6 ghz
    ekran kartı xfx 6570 1 gb 128 bit
    anakart asus m5a78l LE
    Ram gskill sniper 4x2 8 gb

GTA 5'i bazı özellikleri high ve very highta bile oynatıyordu :)
  • Hocam bana sadece ekran kartı lazım

• Yukarıda seçenekleri sundum, tercih senin. Bu arada, birinin mesajına yanıt vermek için alıntı ya da bahset seçeneğini kullanın ki sizden haberi olsun.

• Hocam gigabyte gtx 650 çalışırmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Önerisi
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    Hocam gigabyte gtx 650 çalışırmı? Bu anakartta nekadar psu lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Femtopat

Hocam gigabyte gtx 650 çalışırmı? Bu anakartta nekadar psu lazım

Çalışır da AMD yani HD serisi olanlardan son iki rakamı 50 olanlar dahil üzerini seçebilirsiniz, yukarıda yazdım ancak NVidia için, GTX son iki rakamı 60 olanları ve üzerini tercih et. Yukarıda bir genelleme yaptım fakat AMD'nin 50 olanları daha güçlü çünkü onların ilk iki rakamı da önemli.

Güç tüketimine gelirsek; şimdi yeniden bir kart seç, bazı kartların güç tüketimi 150W'in altında, bazıları üstünde olabiliyor, buna göre PSU seçimi yapılır. Yalnız, ne olursa olsun bir 500W ya da 500W 80 Plus öneririm. R7 240, mevcut sisteminde rahatlıkla kullanılır, bazı ayarlar high şekilde, bazıları kapalı; çoğunluk mediumda 720p çözünürlükte 25-35 FPS alır, en iyi ihtimal 30-35 FPS, bu da akıcı oynanması demektir. İstersen R7 240 al, PSU değiştirmemiş olursun, az güç tüketiyor. Yalnız, iyi bir kart değildir, giriş seviyesidir.

Hocam hd 6850 almayı düşünüyorum kaç psu yeter

Bide bunun atı şaphira ve asus u var hangisi sizce?

• quote:

Hocam hd 6850 almayı düşünüyorum kaç psu yeter

Bide bunun atı şaphira ve asus u var hangisi sizce?

500W minimum PSU ister, gerçek 400 ve 450 ile kullananlar var ama minimum 450W gerçek ise öneririm. Sapphire mi Asus mu olduğu çok kafana takılmasın, Asus biraz daha iyi ama kartın performansıyla alakası yok bunların, sıcaklık dereceleri gibi küçük nüanslar sadece.

Hocam readon hd 6850 xfx alacam kaç w pau almam gerekiyor benim sistemimle sıkıntısız çalışırmı

Hocam bide silverstone st50ef psu nasıl?

• quote:

Hocam gigabyte gtx 650 çalışırmı?

rahatlıkla çalıştırır şuan tam olarak piyasayı bilmiyorum ancak daha performanslı ekran kartlarını uygun fiyatlara da bulabilirsin

edit: tabi bu arada güç kaynağınız da önemli bence 500W güç kaynağı mükemmel olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-008260C4A -- 1 Mayıs 2017; 10:50:31 >
  • quote:

Hocam readon hd 6850 xfx alacam kaç w pau almam gerekiyor benim sistemimle sıkıntısız çalışırmı

Çalışır, 500W 80 Plus ikinci el al. İşlemci ve RAM değişikliği yap diyeceğim de seni zorlar, zaten anakart maksimum 4 GB destekliyor. Yine de kullanırsın ama karttan tam verim alamazsın. İşlemciyi Q9550 yaparsan çok iyi olur. 4 GB RAM GTA 5 için yetersiz, yine ayarların bir kısmı kısılacak. Benden tavsiye, beklentin yüksekse anakart, RAM ve işlemciyi yani komple sistemi değiştir. Ne kadar bütçe çıkar senden?

• Toparlarsam;

- Ya fazla masraf yapmadan sadece R7 240 alıp orta ayarlara yakın seviyede oynamak, yer yer bazı grafik detayları kapalı.

- Ya HD 6850 bir kartla, 500W ilavesi yaparak daha iyi sonuçlar almak, yüksek ayarlara yakın.

- Ya HD 6850 ile 500W PSU'ya Q9550 dengi bir işlemci ilave edip sistemi rahatlatmak, eski kurt.

- Ya da komple sistemi değiştirmek, bütçeye göre seçenekleri değerlendirmek, dertsiz tasasız ama yağlı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.