Şimdi Ara

R5 1600 sistemde RTX 3060 Ti düzgün çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba rtx 3060 ti ekran kartı almayı düşünüyorum. Görseldeki sistemim ile uyumlu çalışır mı? 2. El almayı düşünüyorum ve görseldeki sisteme 8 gb ram ek yapılmıştır. Psu yu değiştirmem gerekir mi?
    R5 1600 sistemde RTX 3060 Ti düzgün çalışır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufy17 -- 15 Aralık 2022; 11:35:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darboğaz yersiniz. Anakart destekliyorsa ryzen 5600 işlemci ve yanına da min. 750 watt düzgün bir psu almanız lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sukrullex kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğin başka ekran kartı var mı? 2060 olur mu

• yusufy17 Y kullanıcısına yanıt
    2060 ile daha az darboğaz yaşanır ama online oyunlarda her türlü işlemci zayıf kalabilir. Çözünürlük 1080p ise kesinlikle ryzen 5600 öneririm. Bir de şu durum var. Amd kartların 1080p ve 1440pde istediği işlemci daha az oluyor. Sam özelliği de artı puan katıyor.
    Nvidia kartlar ile daha çok darboğaz yaşanıyor.

Ce go arada oynuyorum çoğu zaman single player oyunlar oynuyorum. 2060 aldığım zaman yine psu almam gerekir mi? Darboğazı tam anlayamadım açıklarımısın? Sadece ekran kartı alacak bütçem var işlemciyi değiştiremem

Dediğim ekran kartının linkini ekledim single player oyunlarda çok sıkıntı olmayacaksa alınır mı?

rtx 2060

Bu fiyata alınmaz asla. 450w yeterli olur 2060 için. Darboğazdan kastım, işlemci 3060 ti için yetmeyebilir. Örnek, 3060 ti 100 fps veriyorsa, işlemci de max. 70 verebiliyorsa bu durumda işlemci tarafında darboğaz olmuş demektir. Yani karttan tam randıman alınamaz. 2060 için bu durum daha az yaşanır gibi. Hikayeli oyunlarda çok sıkıntı yaşanmaz ama online oyunlarda iyi işlemci lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    2060 için pahalı mı linkteki fiyat en ucuz onu bulabildim diğer sitelerde 9000 tl üstü normal fiyatları ne kadar rtx 2060 için

Bence bu kart sıfır alınmaz, hiç gerek yok. 2.elde temizine max. 3k veririm ben olsam. İlla sıfır olsun diyorsak da rx 6600 falan bakardım. Tabii tercih sizin.

Tamam bakayım. Yardımın için teşekkür ederim.

Rica ederim. Dediğim gibi sıfır piyasası resmen hayal aleminde yaşıyor. Absürt fiyatlar var. 2. El piyasası ise bana göre şu an cennet.

Son birşey sormak istiyorum şuan ki kartım asus phoenix gtx 1650 super arasında çok fark varmıdır.

2060 kabaca %50 daha performanslı görünüyor. Rx 6600 ise yaklaşık %10 daha performanslı 2060tan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 15 Aralık 2022; 13:22:42 >
    Tekrardan teşekkür ederim. İyi günler.

Dediğim pcie 4 mevzusu 6500 xt için geçerliydi karıştırdım:) rx 6600 için sıkıntı yok. Rica ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 15 Aralık 2022; 13:25:20 >
    RX6600 alıp yanına da Ryzen 5 5500 alabilirsiniz. 3060 dan daha mantıklı olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.