Şimdi Ara

EKRAN KARTI TAVSİYESİİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merheba arkadaşlar ben pc topluyacam fakat aklımda 2 ekran kartı var sizce hangisini almalıyım?? lütfen fanboy luk yapmayın baya bi kullancam bu pc yi (6 yıl felan :( ) gat 6 yı ultrada kaldırcak daha çok fps verecek olanı seçin pls

1- msi gtx970 4gb 256 bit

2-(benim aklımda bu var ve bildiğim kadar üst seviye oyunlarda en az 384 bit olması lazımmış rahat olsun diye pc ve amd yi seviyorum ve sapphire bence en iyi amd e/k üreticelirinde tek boruları kötü diyolar ama dediğim gibi lütfen fanboyluk yapmayın )
    sapphire r9 390 nitro 8 gb 512 bit (bu arada arkadaşlar 1 i seçseniz dahi r9 390 modeli için hangisi ni önerirsiniz ben nitroya baktım ama msi felan iyi gibiydi ? )

• bu arada r9 390 oyun testlerinde gtx 970 ten bi kaç fps daha fazla fakat patlamalı felan efekli sahnelerde 970 öne geçiyo 1-2 fps
  • Ykisi de performans anlamynda çok iyiler hangisini alirsan da pi?man olmassin 970 de cw sorunu var o dert olabilir ama amd de ise yazilim sorunlary driver sorunlari olabilir ben olsam 970 alirdim ama 390 da alirsan kesinlikle pisman olmassin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon295 D kullanıcısına yanıt
    İki kart da üzmez seni hangisine kafan yatarsa onu al.
  • çok saolum r9 390 almaya karar verdim fakat hangi modeli ben nitro diye düşündüm ama msi ve asusda iyi sizce hangisi link atarmısınız vatandan ????? ve 4460 la kullancam kaç watt lazım ? 80+ olarak bildiğiniz bu sistemi kaldırcak psu link atarmısınız????*
  • quote:

Orijinalden alıntı: YsN1422

İki kart da üzmez seni hangisine kafan yatarsa onu al.

çok saolum r9 390 almaya karar verdim fakat hangi modeli ben nitro diye düşündüm ama msi ve asusda iyi sizce hangisi link atarmısınız vatandan ????? ve 4460 la kullancam kaç watt lazım ? 80+ olarak bildiğiniz bu sistemi kaldırcak psu link atarmısınız????*
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Ykisi de performans anlamynda çok iyiler hangisini alirsan da pi?man olmassin 970 de cw sorunu var o dert olabilir ama amd de ise yazilim sorunlary driver sorunlari olabilir ben olsam 970 alirdim ama 390 da alirsan kesinlikle pisman olmassin

çok saolum r9 390 almaya karar verdim fakat hangi modeli ben nitro diye düşündüm ama msi ve asusda iyi sizce hangisi link atarmısınız vatandan ????? ve 4460 la kullancam kaç watt lazım ? 80+ olarak bildiğiniz bu sistemi kaldırcak psu link atarmısınız????*
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı önerisi
    9 ay önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    Modeller arasında pek fark olmaz.Sapphire de Amd tarafında kendini kanıtlamış bir markadır.Soğutmasıda gayet iyidir fakat Msi veya Asus alınabiliyorsa onlar alınmalıdır.Güç kaynağına gelince Amd 'nin başlıca sorunlarından çok fazla güç tüketmesi.650 watt 80 plus kaliteli bir psu işinizi görücekdir.
  • quote:

Modeller arasında pek fark olmaz.Sapphire de Amd tarafında kendini kanıtlamış bir markadır.Soğutmasıda gayet iyidir fakat Msi veya Asus alınabiliyorsa onlar alınmalıdır.Güç kaynağına gelince Amd 'nin başlıca sorunlarından çok fazla güç tüketmesi.650 watt 80 plus kaliteli bir psu işinizi görücekdir.

çok saolun çok yardımcı oldunuz gece gece de sizi yordum ama kb ben ufak detaylara çok takılırım bu yüzden bu linkteki hangi r9 390 ı almalıyım : en ucuz kaliteliyi arıyorum bütçem cok geniş değil :) en iyi ve ucuzu ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/arama/r9-390/

Asus gereksiz yere pahalı.Bütceniz elveriyorsa Msi alın yok bütcem sıkıntılı dersen Sapphire alabilirsin.
  • quote:

Asus gereksiz yere pahalı.Bütceniz elveriyorsa Msi alın yok bütcem sıkıntılı dersen Sapphire alabilirsin.

çok çok teşekkürler iyi akşamlar (iyi geceler ) bana çok yardımcı oldunuz işiniz rast gide
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragon295

quote:

çok çok teşekkürler iyi akşamlar (iyi geceler ) bana çok yardımcı oldunuz işiniz rast gide

bu arada sapphire almayı planlıyorum bi sempatim var :D zaten tahminimce 2-3 fps felan fark eder en fazla
  • Hocam eğer bütçe varsa şu güzel bir psu hem de silverhttp://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-vector-s-serisi-80plus-750w-silver-guc-kaynagi.html?srt=UP
    Bu kdr a gerek yok derseniz corsair 650w 80 plus ta olabilirhttp://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-650w-guc-kaynagi.html?srt=UP

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sappre iyidir hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön Bilgi : Sentetik testlere bakarak kart almamanızı tavsiye ederim zira GTX 970 düşük hızlarda R9 390X nerdeyse sınırında çalışmakta.

GTX 970 teki O.C kabiliyetini kullanırsanız.(Çok zor değil tek yapmanız gereken afterburner ı indirip 4 tane basit ayar yapmanız 1 dk nızı alır.).(Çok daha fazlada O.C olabilir lakin bu en basidi ve R9 390X i geçmeye yeterli oluyor.)

Oda Şunlar:

GPU Boost Clock 1400

Memory +250

Power Target:110

Temp Target 91

Vram sorunu da kalmadı artık Windows 10 la beraber , 4 GB yetmediği noktada sistemden alıyor ve performans da herhangi bir düşüş olmuyor.

Sonuç olarak , GTX 970 almanız çok daha mantıklı ve hesaplı olucaktır , bunlar kart bazındaki avantajlardı , nvidia tarafındaki yazılımsal(driver kalitesi ve güncelleme sıklığı) ve teknolojik(Physx , az güç tüketimi , düşük sıcaklık) gibi şeylerde extrası oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.