Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sistemim AMD Athlon 64 Processor 3000+
    2.01 Ghz,1,00 GB Ram Ekran kartım Atı Radeon 9550 Agp 256 megabyte sistemim var.
    Bu sisteme Sapphire ATI HD 3650 512MB GDDR2 (DirectX 10.1) AGP 8X Ekran Kartı 11129-02-20R ekran kartını almayı düşünüyorum sizce almalımıyım fikirlerinizi söylermisiniz?

|| Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • Minton marka 400W Güç Kaynağım

quote:

Orjinalden alıntı: LEON-X

Güç kaynağınız nedir kaç w ? ve hangi marka ?
  • Ne olursa olsun HD 3650 önermiyorum. Ayrıca sıfır kartların hiçbirini önermiyorum. AGP sistemlere sıfır kart almak durduk yere boşa para harcamaktan başka bir şey değildir. Zaten pazar da artık tamamen ATI'nin elinde olduğundan tekelcilik söz konusu. Fiyatlar saçma sapan düzeylere çıkmış durumda AGP kartlarda.
  • O alacağınız ekran kartıyla da oyunlarda fazla bir verim beklemeyin gerçi işlemci ve ram'de yetmez zaten yeni oyunlarda. O yüzden bence biraz bekleyin, öğrenciyseniz para biriktirin ve sisteminizi değiştirin.
    Ekran Kartı Yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartına ayıracağınız bütçeyi yeni bir sistem için ayırmanız daha iyi olur. Zira agp ekran kartlarının sıfırları tatminkar performans açısından baya pahalı oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.