Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi XFX R9-280x Black Edition Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • XFX Black Edition Double D R9-280X kart hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim ?

    Kart Battlefield 4 veriyor ve 30 gün içinde kayıt ederseniz ömür boyu garanti sunuyor ayrıca Tahiti XTL gpu olarak belirtilmiş. incelemelerde de ses ısı ve performans olarak gayet iyi sonuçlar almış.Yurtdışından getirmeyi düşünüyorum ne dersiniz başka bir karta mı bakayım yoksa bunu alayım mı tasarım olarak da gayet hoş sade bir güzelliği var.

    Bir karşılaştırma ve inceleme




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 27 Kasım 2013; 19:07:19 >







  • XFX Incelemeye gore diger kartlardan performansli gorunuyor. En can alici noktasi omur boyu garanti. TR de satisi olsaydi f/p olurmuydu orasi mechul. Dusunulebilir bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • videonun tamamını izledim; Alınabilirmi evet ordaki olmayan msi dahi alınabilir.
    tercih meselesi.
    XFX bf4 oyunu 10 yıl garantısı ve fıyatı vede gorunusu olarak sizi cezbetmiş.
    Bence alın.
  • Değerli yorumunuz için teşekkür ederim peki sizin kişisel tercihiniz hangisi olurdu fiyat matrix hariç hepsi birbirine yakın yurtdışından almak ne kadar mantıklı o na da karar verebilmiş değilim aslında.Sapphire hakkında çok gürültülü çalıştığı söyleniyor.
  • Asus Top dusunebilirsiniz 847 tl ye aldim oc filan denemedim ama asiri sessiz bir kart duyulmuyor kesinlikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler aslında Asus fiyat olarak uygun ancak Türkiye'deki gpular tahiti XT o nedenle şu an Türkiye'den almayı düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 27 Kasım 2013; 19:46:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion4201

    Teşekkürler aslında Asus fiyat olarak uygun ancak Türkiye'deki gpular tahiti XT o nedenle şu an Türkiye'den almayı düşünmüyorum.

    XT ile XTL arasinda beklemeye degecek bir fark goremedim bir de oldum olasi L harfine kil olurum Lite versiyon dandik versiyon gibi geliyor kulaga:) saka bir yana ciddi bir fark varsa 15 gun olmadan degistirebilirim takipcisiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nosfecagri N kullanıcısına yanıt
    Evet performans olarak ciddi bir fark olmayacak güç tüketimi düşük ve True Audio gibi bir kaç yenilik gelecek sanırım ama işte gönül isterki yeni seri ürün olsun ama distribütör garantili olması da ayrı bir konu tabiki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion4201

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederim peki sizin kişisel tercihiniz hangisi olurdu fiyat matrix hariç hepsi birbirine yakın yurtdışından almak ne kadar mantıklı o na da karar verebilmiş değilim aslında.Sapphire hakkında çok gürültülü çalıştığı söyleniyor.

    eger cf yapılmıcak ise

    asus matrix modelini alırdım. cunku su an sahıp olduğum anakart ıle hotfire yapılabılınıyor bu kart ıle. ( ben birazda o.c yönünden bakıyorum) ses beni cok ılgılendırmıyor. performans ve alınan sonuç ılgılendırıyor.
    sapphire artık Almayı düşünmüyorum. Cok kullndım sapphıre kart. bıraz degısıklık lazım. zaten bu satılan kartta toxic modeli vede en ust modeli. bırazda asus matrıxe benzetmısler, led ısıgı blackpatesi mosfet soğutucuları. bırazda lightingden ve gigabayteden 3 fan sıstemını araklamıslar, zotac renglerinide; testlerde bu kartın seslı calıstıgı ortada.

    eger cf de yapılıyor olsa idi.

    msi gaming'ide alabılırdım yada asus dcuII yıde.
    XFX bana uzak bir marka. ama görünüşü güzel kartın Evgaya benziyor. performansıda vıdeoda izlediğim üzre fena değil.

    fakat gel gelelim bu mantle olayı ve cf koprusu kaldırıldı denılıyor R9 serisinde fakat hala aklım kesmıyor.(mantle ve audio sistemi ne zman gelicek nekadar verımlı olucak)(ayrıca gordugumuz uzre cf koprulerı hala kartlar uzerınde) 2 ci nesil Tahiti XTL gpu ları hala satılan kartlarda çıkmadı. Videoda benmi kaçırdım ?
    AMD kartlar yani R9 serisi 280x ve ustu BF3 de Bf4 de ve eski Amd oyunlarında; diğer firmanın muadıl kartlarına göre önde.

    birde bu işin bütçe meselesi var, garanti olayı var, zevk ısınma meselesi var.
    yani sonuçta siz karar verıp alıp kullanıcaksınız.
    ben ne desem boş olur.




  • Aslında en çok kafamı kurcalayan konu garanti crossfire düşünmüyorum şu ana kadar sadece bir kez ekran kartımı garantiye yolladım oda powercolor 7950 pcs+ dı zaten sorun çıkaran bir seriydi :-)

    XFX pek tutulan bir marka değil Tr de ama bu kart baya iyi gibi tasarım konusunda bende ilk gördüğümde evgaya benzettim hemen kararsız kaldığım için siz değerli üstadlardan yardım istedim.

    Kartın xtl olduğu kendi sitesinde yazıyor neweggde detay bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 27 Kasım 2013; 20:12:39 >
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    İlk mesajımda da belirtmiştim, XFX tasarım ve performans (testlere bakılırsa) olarak iyi. Alınabilir ama tr de satışı ne zaman olur muallakta. Şu aralar MSI' ın game modelli r9 280x aklımda ve vatan stoklarını sürekli takip ediyorum. Başka bir konuda açıklayıcı bilgin ( XTL) içinde ayrıca teşekkürler.

    Bu arada ekran kartı konusunda kendini kanıtlamış diğer forum üyelerinden de bir öneri veya tavsiye gelmesi kararsız olan alıcılar için karar vermede bir etken oluşturacaktır.
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    xfx double-d 6790 kullanıyorum gayet sessiz ve serin çalışıyor bilginize inş daha çok karışmamıştır kafanız
    edit: ben TR'den vatan pcden almıştım o.c yaparken daha doğrusu bios mod yaparken kartı yaktım ( meğerse bu modellerde bios mod kilidi varmış ) garantiden kartın sıfırını göndermişlerdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dismissed_fear -- 6 Aralık 2013; 16:12:24 >
  • Ben de 4 adet Asus Radeon R9 280X DCII TOP,3GB siparişi geçmek üzereyim XFX i de yerine düşünmedim değil ama Asus bildiğim kullandığım marka ve 660gtx ti versiyon var elimde çok memnunum sanırım asus la devam edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.