Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi Counter Strike

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ofisde ecs p4m900t-m2 anakartlı 2gb celeron e1200 ram bir pc var. ekran kartı onboard olduğu için cs bile 30 fps civarı oynatıyor. ben cs yi 100 fps oynatacak pes12 falan ortalama ayarlarda oynatacak bir ekran kartı tavsiyesine ihtiyacım var. diğer sorumda bu anakartla hangi işlemciler uyumludur?

Bütçe:100-120 TL civarı

• teşekkürler.

anakartın üstünde pci-express çıkışı var bir tane.aşağıda cpu-z görüntüsü var anakart ve işlemcinin.
    http://imgim.com/cpu-z.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: zXA

teşekkürler.

anakartın üstünde pci-express çıkışı var bir tane.aşağıda cpu-z görüntüsü var anakart ve işlemcinin.
    http://imgim.com/cpu-z.jpg

AGP uyumlu ekran kartı girişin
  • Anakartınız AGP. Sıfır ekran kartı almanızı tavsiye etmem.
  • agp nin ne -0- ını al nede 2. elini al !

-0- alsanız bile 2 yıl garantili olsa bile !

firma size ürün stokta kalmamış diye ileride onun PCİ nı bulacaktır. ama performans açısında yetersiz 2. bir yeni kart gelse bile sizi oyun açısından yeterince tatmin etmez !

size önerebileceğim en iyi sistem AMD fusion ! CPU üzerindeki ekran kartı bahsettiğiniz oyunda 100 fps ve üzerine çıkmanıza yeterde artar dahası isterseniz yeni alacağını tek bir ekran kartı ile bile otomatik olarak sli yapabliyorsunuz ki bu açıdan düşünmeyeceğiniz kadar avantajlı bir sistem ! :)

bu açıdan 150 yerine 300 TL bir bütçe ile AMD fusion sahibi olun :)
  • pardon elektrikler kesildi cevap yazamadım.

counter strike 100 fps yeterli benim için gündüzleri canım sıkılıyor. Bari cs oynayım diye düşünüyorum. oyun için ayriyeten bir pc var evde. onun için düşük bir bütçeyle biraz iyileştirmeyi düşünüyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 120 liraya palit +2600 PRO olabilir eskiden kullanıyordum.
    gayet rahattı hatta crysis'ı online oynuyordum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

pardon elektrikler kesildi cevap yazamadım.

counter strike 100 fps yeterli benim için gündüzleri canım sıkılıyor. Bari cs oynayım diye düşünüyorum. oyun için ayriyeten bir pc var evde. onun için düşük bir bütçeyle biraz iyileştirmeyi düşünüyorum :)

kardeş anakartın agp degil!! yazdığım kartı al başka oyunlarıda oynatır

nasıl agp değil anlam veremedim cpu-z de gormediniz galiba... ayrıca 64 bit alsanız bile 512 mb anlık kasılmalar fps dusmelerı muhakkak cogunlukla olucaktır 100 fps ıle hep oynuyamazsınız oynamanız ıcın sisteminizinde biraz iyi olması lazım oldukça düşük bi sistem bende cs oyuncusuyum ilgilenirsen sana detaylı yardımcı olmaya calısırım ama dedğm gibi 64 bit alsan bile fps muhakkak dusucek hani 100 e çakılı oynuyamazsın düşmeler yine olucaktır ....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PEGABRK

quote:

quote:

pardon elektrikler kesildi cevap yazamadım.

kardeş anakartın agp degil!! yazdığım kartı al başka oyunlarıda oynatır

nasıl agp değil anlam veremedim cpu-z de gormediniz galiba... ayrıca 64 bit alsanız bile 512 mb anlık kasılmalar fps dusmelerı muhakkak cogunlukla olucaktır 100 fps ıle hep oynuyamazsınız oynamanız ıcın sisteminizinde biraz iyi olması lazım oldukça düşük bi sistem bende cs oyuncusuyum ilgilenirsen sana detaylı yardımcı olmaya calısırım ama dedğm gibi 64 bit alsan bile fps muhakkak dusucek hani 100 e çakılı oynuyamazsın düşmeler yine olucaktır ....

buyur kardeşim yalan söylemiyoruz heralde

Ana Özellikler
    ?
    İşlemci Desteği
    Intel Core 2 Quad - Intel Core 2 Duo - Intel Pentium D
    ?
    Yapı
    Micro ATX
    ?
    Chipset
    VIA P4M900
    ?
    Veri Yolu
    1066 MHz
    ?
    Bellek Tipi
    DDR2
    ?
    Soket Tipi
    Soket 775
    ?
    Maksimum Bellek
    4 GB
    Teknik Özellikleri
    ?
    Dahili Giriş Çıkış Bağlantıları USB 2.0 x 8 - Serial Port x 1 - RJ45 Lan Port x 1 - PS/2 Mouse x 1 - PS/2 Keyboard x 1 - Parallel Port x 1 - Floppy Port x 1
    ?
    Genişleme Yuvaları PCI-Express x16 x 1 - PCI-Express x1 x 1 - PCI x 2
    ?
    RAID RAID 0-1
    ?
    Depolama SATA x 2 - DMA/ATA 133-100-66 (Ultra) x 2
    İşlemci Özellikleri
    ?
    Maksimum Desteklenen CPU Sayısı 1
    Hafıza Özellikleri
    ?
    Bellek Yuvası Sayısı 2 x DDR2 DIMMs
    ?
    İşlemci Hızları 667 MHz
    Ses ve Görüntü Özellikleri
    ?
    Ses Çıkışı 5.1 Kanal
    Ağ Tipleri
    ?
    Veri Protokolü 10/100 Ethernet
    Görünüm
    Derinlik 24.4 cm
    Genişlik 20 cm
    Garanti
    Garanti Süresi 2 Yıl

modelde evet anakart pci express desteklıyo ama ben cpu-z deki yazanı soyledım

• quote:

arkadaşlar ofisde ecs p4m900t-m2 anakartlı 2gb celeron e1200 ram bir pc var. ekran kartı onboard olduğu için cs bile 30 fps civarı oynatıyor. ben cs yi 100 fps oynatacak pes12 falan ortalama ayarlarda oynatacak bir ekran kartı tavsiyesine ihtiyacım var. diğer sorumda bu anakartla hangi işlemciler uyumludur?

FX 5200
  • quote:

arkadaşlar ofisde ecs p4m900t-m2 anakartlı 2gb celeron e1200 ram bir pc var. ekran kartı onboard olduğu için cs bile 30 fps civarı oynatıyor. ben cs yi 100 fps oynatacak pes12 falan ortalama ayarlarda oynatacak bir ekran kartı tavsiyesine ihtiyacım var. diğer sorumda bu anakartla hangi işlemciler uyumludur?

Ya kardeş bu sistemi uplaman hata olur paran yoksa 500 tl civarı bir sistem önerebiliriz harddisk kasa falan değiştirmezsin 500 tlye canavar gibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

agp nin ne -0- ını al nede 2. elini al !

firma size ürün stokta kalmamış diye ileride onun PCİ nı bulacaktır. ama performans açısında yetersiz 2. bir yeni kart gelse bile sizi oyun açısından yeterince tatmin etmez !

size önerebileceğim en iyi sistem AMD fusion ! CPU üzerindeki ekran kartı bahsettiğiniz oyunda 100 fps ve üzerine çıkmanıza yeterde artar dahası isterseniz yeni alacağını tek bir ekran kartı ile bile otomatik olarak sli yapabliyorsunuz ki bu açıdan düşünmeyeceğiniz kadar avantajlı bir sistem ! :)

amd sana kaç para veriyor. Her mesajını bir şekilde amd fusion'a bağlıyorsun. Arkadaş 2. el 50 tl ye kart alsa bile iş görür, amd fusion'a hiç gerek yok. Bende x1650 pro vardı eskiden, cs source'u full 50 fps oynatıyordu, kaldıki bu oyun cs 1.6 falan galiba, havada karada +200 fps görür. Kısaca x1650 pro gibi 2. eli 40-50 tl ye bulunabilcek bir kart alırsa sorun çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dampierre

quote:

amd sana kaç para veriyor. Her mesajını bir şekilde amd fusion'a bağlıyorsun. Arkadaş 2. el 50 tl ye kart alsa bile iş görür, amd fusion'a hiç gerek yok. Bende x1650 pro vardı eskiden, cs source'u full 50 fps oynatıyordu, kaldıki bu oyun cs 1.6 falan galiba, havada karada +200 fps görür. Kısaca x1650 pro gibi 2. eli 40-50 tl ye bulunabilcek bir kart alırsa sorun çözülür.

senin dediğinle bi tek onu oynar, başkada bir şey oynayamaz zaten !
    piyasadaki yarı patlak kartları gidip alıp
    sonra verdiği paranın hiç olmasını istiyorsan söylemine devam et !

• quote:

fusion almak için anakart,ram değiştirmesi gerekmiyor mu fanboy? adam imzasına bile taşımış ya..

• Alabileceğiniz en iyi kart HD 3850 ikinci eli bütçenizi aşmaz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Alabileceğiniz en iyi kart HD 3850 ikinci eli bütçenizi aşmaz herhalde

alpbey e katılıyoum HD 3850 ideal kart
    ayrıyetten cs 1.5 sanırım tam bilemeyeceğim bundan 4-5 sene önce HD 2600 pro lu bilgisayarımla çakılı 100 fps aldığımı bilirim
    ama işlemci e6750 idi , HD 3850 işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

fusion almak için anakart,ram değiştirmesi gerekmiyor mu fanboy? adam imzasına bile taşımış ya..

güzel kardeşim AGP ekran kartları zamanında ortaya çıkan bir üretim hatası veya kullanılan malzemeden ötürü
    şu an alacağınız tüm AGP kartları potansiyel olarak her an elinizde patlayabilir derken bozulabilir.

şu an HD 3650 ye 50-60 veya HD 3850 ye 80-90 TL vermek yerine !

-0- anlamıyla 2 yıl garantili bir sistem almanızı öneririm !

fusion almak için işlemci (CPU+GPU) bir arada dahası birde FM1 veya ileride çıkacak olan FM2 anakartlara bakınız !

ortalama en düşük işlemcisi 150 TL ve ana kartta aynı şekilde 150 TL gibi !

şu an piyasada istemediğiniz kadar 2. el DDR3 1333mhz var veya -0- daha yüksek ramlerden alabilirsiniz !

uzun lafın kısası AGP dönemi çoktan kapandı ! elbette bedava değil ama şu an ekonomik açıdan daha iyi durumda olsak en iyi ekran kartı hangisidir konusuyla bir konu başlığı altında tartışıyor olabilirdik !

ama malüm nedenlerden ötürü sınırlı maddi olanaklar nedeniyle paranın alabileceği en ekonomik ve en performanslı dahası ileride upgrade anlamıyla yeni nesil ekran kartı takıpta aynı zamanda sli gibi kullanım açısından

AMD fusiondan daha iyisi varsa gösterin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

güzel kardeşim AGP ekran kartları zamanında ortaya çıkan bir üretim hatası veya kullanılan malzemeden ötürü
    şu an alacağınız tüm AGP kartları potansiyel olarak her an elinizde patlayabilir derken bozulabilir.

şu an HD 3650 ye 50-60 veya HD 3850 ye 80-90 TL vermek yerine !

-0- anlamıyla 2 yıl garantili bir sistem almanızı öneririm !

fusion almak için işlemci (CPU+GPU) bir arada dahası birde FM1 veya ileride çıkacak olan FM2 anakartlara bakınız !

ortalama en düşük işlemcisi 150 TL ve ana kartta aynı şekilde 150 TL gibi !

şu an piyasada istemediğiniz kadar 2. el DDR3 1333mhz var veya -0- daha yüksek ramlerden alabilirsiniz !

uzun lafın kısası AGP dönemi çoktan kapandı ! elbette bedava değil ama şu an ekonomik açıdan daha iyi durumda olsak en iyi ekran kartı hangisidir konusuyla bir konu başlığı altında tartışıyor olabilirdik !

ama malüm nedenlerden ötürü sınırlı maddi olanaklar nedeniyle paranın alabileceği en ekonomik ve en performanslı dahası ileride upgrade anlamıyla yeni nesil ekran kartı takıpta aynı zamanda sli gibi kullanım açısından

AMD fusiondan daha iyisi varsa gösterin

çok uzun yazmışsın, fanboy olduğun için okumaya gerek duymadım.bu mesajı da, sustuğum için sana hak verdiğimi sanmaman için yazdım.baştan sonra yanlışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sayınalpbey

Alabileceğiniz en iyi kart HD 3850 ikinci eli bütçenizi aşmaz herhalde

o kartın sağlamanı bulamazsınız !

büyük bir ihtimalle fırınlanmış ve uzatmaları oynuyor !

gidip alırsın AGP açısından dünyanın en şanslı kullanıcısı olduğunu 3 ay boyunca düşünür ve sevinirsin

3 bilemedin 4. ay kart ecel vaktinin geldiğini gösteren bir takım ibareler !

oyun oynarken mavi ekran gelmesi !

durup duruken resetlenme

veya birden ani ısı yükselmeleri ! veya kasanın havalandırmasına bağlı ekran kartında gelen garip kokular !

bunların hepsi yaşandığı için yazıyorum !

denemesi bedava bile değil gidip 100 TL para vereceksin bağre üzerine +200 TL koyupta

en azından 2 yıl kullanım garantisi olan -0- bir sistem oluştur.

bu arada bu forumda elindeki 2. eli kakalamaya çalışan bazı arkadaşlar var !

e nede olsa AGP sistemi için en son sorunsuz kartı ne diye satıyor bunlar diye bir düşün !

onlar bile AGP'den bıkmış ! işte her şey ortada !

ama ben kobay olacağım dersen git al 2. eli bakalım kaç ay dayanacak !

sonra ekran kartı fırınlama konu başlığında seninde yardım mesajlarını göremeyelim sonra :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.