Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ucuz ekran kartı tavsiyesi tavsiye edebilirmisiniz 64 bitte tercihimdir yeterki oc için sağlam bir kart olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lightning7 -- 24 Eylül 2014; 16:27:59 >

• Bütçeyi söylesen daha yararlı olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Bütçeyi söylesen daha yararlı olur:)

80 tl 100 arası hem oc için hemde oyunları ultra ayarlarda oynatmasada olur zaten bütceme gore böyle bir ekran kartı da yoktur . :) İşletim sistemi intel core 2 quad 8200 ram 3 gb ekran kartımı dememe bile gerek yok aslına bakarsan nvidia 8500 gt :) Yardım edersen sevinirim ...
  • lightning7 L kullanıcısına yanıt
    Dostum bi 50 lira daha ekle r7 240 al bari..:) İşlemci bu arada yanlış yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graves or Feed

Dostum bi 50 lira daha ekle r7 240 al bari..:) İşlemci bu arada yanlış yazmışsın

Ama quad özelliklerde yazıyor intel core duo 2 quad inside :D Al tam acılımı Ben kısaltılmış gittim . Evet onu onerenler çok bende düşünüyorum da onu alırsam başka birşey almaya gerek var mı güc kaynagı gibi ?

• lightning7 L kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağın yetecektir diye sanıyorum.

İşletim sistemi yazmışsın da dalgınlıktandır sanırım onu düzelteyim dedim
  • 100 liraya ekran karti alamassin o yuzden butceyi 200 yap powercolor r7 250 gddr5 yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oc ile bir yere varamazsın, 100tl doğru düzgün bir kart yok en aşağı vatanda 143tl ye r7 240 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strider_venom -- 24 Eylül 2014; 16:59:32 >
  • Graves or Feed yetiyorsa sıkıntı yok yanlışlıkla kartı yakmayalım diye dedim . :)

berkananes inşallah katabilirsem kesin alırım zaten hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.