Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EDİT: 4 yıldır kullandığım sistemde, AMD RADEON HD7850 ekran kartım arıza yaptı.
    Bu sisteme uyacak ekran kartı tavsiyesi verir misiniz? Bütçem 600-1000 arası

Bilgisayar için son tavsiyeleri alayim arkadaslar,Bugün % 25 indirimle almayı düşünüyorum.

Ekran kartı tavsiyesi

Ekran kartı tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearLessGangsTa -- 17 Ağustos 2016; 10:38:10 >

• Ekran kartımda bu olacak ama ne yazık ki stoklarda yok=/ O da stoklara gelince alıcam inş
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-01-40g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59883

Kasa için aslında aynı kasanın 600w lusunu alıcaktım,yalnız Vatanda sadece 750W lısı var.Düz kasasıda satılmıyor haf ın.Kasa konusundada kararsızım,önerileriniz varsa alayim

• Ekran kartı mevcut mu elinizde ?

Ramleri 4gb yapıp işlemci için soğutucu ekleyin daha iyi olur.
  • Seçtiğin parçalar gayet iyi.
    Ekran kartı olarak HD 7850 iyi gider bu sisteme

Başka yerden alırsın kartıda 600 e felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali277 -- 31 Mayıs 2012; 11:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Ekran kartı mevcut mu elinizde ?

Ramleri 4gb yapıp işlemci için soğutucu ekleyin daha iyi olur.

7850 alıcam,ama stoklarda yok.Gelince en kısa sürede alıcam inş.
    Kasa powerı biraz fazla geldi ama genede iyidir heralde?
  • i5 2500k nın stok fanının ne derece işe yaradığını bilmiyorum. ses ve soğutma konusunda nedir ne değildir öğren. bence birinden stok fan almalı mıymışsın. alacaksan ne almalıymışsın. onu bir öğrenmende fayda var. Buradaki arkadaşlar umarım yardımcı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Seçtiğin parçalar gayet iyi.

Teşekkürler=)
    Kasa konusunda kararsızım,sıkıntı olur mu acaba? 600 yeterliyken 750+80 fazla geldi sanki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: truncu

i5 2500k nın stok fanının ne derece işe yaradığını bilmiyorum. ses ve soğutma konusunda nedir ne değildir öğren. bence birinden stok fan almalı mıymışsın. alacaksan ne almalıymışsın. onu bir öğrenmende fayda var. Buradaki arkadaşlar umarım yardımcı olur.

Teşekkürler,benimde bir fikrim yok,arkadslar bu konuda yardımcı olabilcek var mı?
  • İşlemcilerin stok fanları bir süre idare eder ancak daha sonra ses ve sıcaklık sorunu yaşarsınız, bu kadar harcadıktan sonra soğutucu da almak daha mantıklı olur başınız ağrımaz...

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/xigmatek-s1283w-dark-knight-intel-lga77511561366&amd-754939940am2am2+am3-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=51921

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0579-contac30-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=58987

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 16 Haziran 2012; 15:51:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

quote:

Seçtiğin parçalar gayet iyi.

Teşekkürler=)
    Kasa konusunda kararsızım,sıkıntı olur mu acaba? 600 yeterliyken 750+80 fazla geldi sanki?

Bütçeni zorluyorsa kısabilirsin.
    Kaliteli 500-550w çok rahat besler o sistemi zaten kasa ayrı psu ayrı alabilirsin öylede olur

• Sistemin son hali bu sekilde oldu,ekran kartı kaldı,oda 7850 olacak.Birazdan siparis vericem,önerisi olan ?

Ekran kartı tavsiyesi
  • Sistem güzel anakartı z77a-g43 yap normal atx olan modeli aynı para
  • Bilgisayar bu şekliyle sipariş verildi.Shoptan da gittim,kendim 7850 aldım.son parçaydı.Sonuncusunu almış oldum.Yardımcı olan herkese teşekkürler=)
  • quote:

Sistem güzel anakartı z77a-g43 yap normal atx olan modeli aynı para

aldım artık sistemi=) g43 tü aslında,baktım g45 ile aralarında 3 tl fark var.Ozaman g45 olsun dedim,fena mı etmişim=)
  • Hayırlı olsun sistem geldikten sonra da resimli bir tanıtım yaparsan çok güzel olur
  • İnş neden olmasın=)
    Buarada birşeyi farkettim.Ben z77a-g43 alacaktım.Sonradan g45 alaym dedim.Baktım z77ma-g45 var onu aldım.Merak ediyorum z77a-g45 ile aralarındaki 100 küsür tl lik fark var.Peki özellik olarakda hakkaten farkediyor mu,onun yerine z77a-g43 alsadım daha mı iyi olurdu?
  • GUNCEL
  • Seçtiğin anakart mAtx değiştirebilirsen z77a-g43 ile değiştir hem daha ucuz hemde aralarında pek fark yok. Linkten iki kartıda seçip karşılaştırabilirsin.
    http://www.msi.com/service/product-comparison/mb.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 31 Mayıs 2012; 20:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Seçtiğin anakart mAtx değiştirebilirsen z77a-g43 ile değiştir hem daha ucuz hemde aralarında pek fark yok. Linkten iki kartıda seçip karşılaştırabilirsin.
    http://www.msi.com/service/product-comparison/mb.html

Daha ucuz dediğiniz aralarında 3 tl fark vardı aldıgımda.Ve ayrıca değiştirme şansım yok=/
  • Haklısın ben MSI Z77A-G45 ile karıştırmışım, ama Z77A-G43 ATX formunda idi senin seçtiğin mATX
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.