Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyeniz lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar garantidir cwdir bilmemnedir takıntım yok amazondan 780 liraya geliyor rx470 daha ucuza alabilceğim güvenilir bi yer var mıdır yada başka bir kart tavsiye edermisiniz ? bu arada AMD alıcam nvidia tavsiye etmeyin rx460da olabilir aslında ama güncel oyunlarda 1080pde sıkıntı çıkarmıyosa oda olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum genelde mmo fps tarzı oyunlar oynuyorum bide EA çıkardığı NFS serisinin yeni gelenleriyle beraber sıkıntısız oynatmasını istiyorum ultra takıntım yok Hardda oynatsın yeter

sistemim 600w 80+ power
    msı b150 gaming pro anakart
    i5 6500 işlemci
    16gb 2133mhz ram var

Asus VP247T 23.6" 1ms Gaming Monitör

dediğim gibi hard ayarlarda oynatsın yurt içi yurt dışlı nerden geldiğinin önemi yok

• 1060 öneririm bütçe az ama o yüzden 4790 veya 469 dediğin gibi daha adam akıllı stoklara oturmadı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captan42 -- 27 Ağustos 2016; 17:26:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Gb msi rx 470 aldım ben vatandan. Şu ana kadar kronik sorun yaşamadım. 900 tl ye alınabilir
  • o zaman amazondan alim ben 470 120 lira felan daha ucuza geliyor
  • Webdenal daki sapphire referans modeline 780 civarı.

• Az daha para biriktirip 970 almalisin

• Amazondan rx 470 verdim 760 liraya geldi bana 4 gb modeli hocam bu arada 970 e o parayi vermem ben nvidia milleti koparmak icin yapmis o karti xD

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    16 yıl önce açıldı
    Ekran kartı önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    vergiler dahil fiyata öyle değil mi? linkler misiniz?
  • zagozan Z kullanıcısına yanıt
    Vergiler dahil hocam amazona girip direk rx 470 yazip elektronic bolumunde arayina asusun var 4gb modeli orda onu aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 28 Ağustos 2016; 12:13:21 >
  • gs09gs09 kullanıcısına yanıt
    Dediğin kart çıkalı 3 sene olacak halen 1080p de taş gibi efsane karttır.Yeni diye çıkan kartlar la aynı performansı veriyor.Tabiki 0 alınmaz artık ama bok atmadan bi izliyelim önce

https://m.youtube.com/watch?v=CNNRGH3gMvg

• 100-150 lira için garantisiz ürün alınmaz.
    Türkiye'de sapphire modelleri var asus çıktımı bilmiyorum ama sapphirenin saat hızları daha yüksek rx 470 4gb alınız Türkiye'den.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.