Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500 tl'ye kadar ekran kartı için tavsiyelerinizi bekliyorum !

Amd phenom 2 x4 955 3,20ghz işlemcim
    8gb ram
    HIS IceQ X Turbo Radeon HD 6790 1GB 256-Bit GDDR5 (eski ekran kartım yandı malesef !!)

bu sisteme uygun önerilerinizi bekliyorum aklımda Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon var ama 1 ay sonra da işlemci degiştirip +4 gb ram eklemeyi düşünüyorum güç kaynağım yanılmıyorsam 500 yada 600w.

• teşekkürler çok yardımcı oldunuz beyler
  • teşekkürler fakat Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD arasındaki fark nedir?
  • 1 ay sonra işlemci vs. değiştireceğim yazmışın.Şuanki alacağın ekran kartı ve ileride alacağın parçalar için toplam bütçen ve düşündüğün modeller nedir?Ona göre yeni alacağın işlemciye göre ekran kartı satın alman daha mantıklı olacaktır
  • yeni ögrendimki GA-880GA-UD3H anakartım var ve am3 soketli oldugundan dolayı işlemcide sıkıntı yaşayacagım ya ikince el işlemci alıcam yada anakart ve işlemciyi komple yenilemek zorunda kalacagım bu arada Sapphire R7 265 DUAL-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon ekran kartını dün aldım taktım ve update yapıp kullanmaya başladım şimdiki sıkıntım dedigim gibi işlemci ve ram. Ram'de sorun yaşamam fakat şimdi başıma 1 ton masraf cıkacak gıbı duruyor inşallah anakartı degişmeden 1 işlemci bulabilirim.

gigabyte ın işlemci destegi sayfasına baktıgımda Socket AM3+ AMD FX-6350 3900MHz destekledigi yazıyor ama çok anlamadıgım için emin olamıyorum yada ikinci el
    AMD Phenom II X6 1075T + COOLER MASTER FAN buldum 265tl onu alabilirim.

bütçe konusunda çok sıkışık degilim fakat çok açıkta degilim 500tl ekran kartına harcadım işte ordan hesap ortada bi okadar da harcayıp 2 sene fln sorunsuz kullanmak isterim sistemi.

bu arada teşekkürler ilginiz için...

• harunmanap H kullanıcısına yanıt
    elektirik tasarrufu istiyorsan NVİDİA GTX 750 ti al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DarqSWorD D kullanıcısına yanıt
    Sapphire Amd Radeon R9 280X TRI-X OC(UEFI) 3GB 384Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı tavsiye ederim 3 tane fanı var yanmaz merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remolender -- 26 Nisan 2015; 18:06:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.