Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiye lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Ekran kartı alıcam 1GB olucak. oyunları sorunsuz çalıştırabilecek 120TL ve altı olucak . DDR2 2 GB RAM VAR 3 olcak yakında . 2.50Ghz İşlemcim var önerilerimniz nelerdir.

• www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60404-10l-gt630-gddr3-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62681

2 gb istersen

www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/zotac-zt-60403-10l-gt630-gddr3-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61577

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemcinin tam modelini yazman lazım. p4'den daha iyi bir işlemci olduğunu varsayarak HD5670 öneriyorum...
  • Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 2.50 GHz
  • 5670 ideal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD567 Mİ YOKSA 5670 Mİ ALAYIM ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristnam

HD567 Mİ YOKSA 5670 Mİ ALAYIM ?

HD567 böyle birşey yok zaten
    hd5670 alıcaksın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı TAVSİYE
    6 ay önce açıldı
    Ekran kartı ve Crosfire tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok pardon pek anlamam bu işlerden ddr2 benim pc ddr3 diyo ramda sorun çıkarmı ?
  • hayır çıkmaz 120 liraya hd 4850 - hd 5750 bulabilirsin bence 2.elden kaç watt psu var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 28 Ekim 2012; 13:00:08 >
  • şimdi araştırdım daha kaliteli bişi yokmu 120 tl veya altı watt psu nedir arkadaş açıkm söle bulayım :D
  • quote:

şimdi araştırdım daha kaliteli bişi yokmu 120 tl veya altı watt psu nedir arkadaş açıkm söle bulayım :D

yani kasandaki güç kaynağı kaç watt yanında yazar 300 watt 400 watt falan artık ne kadarsa yazda ona göre önerelim
  • bulamıyorum psuyu anlatın bi
  • elektrik kablosunun girdiği yerdir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hd5670
  • quote:

bulamıyorum psuyu anlatın bi

kasanın yan kapağını aç kutuya benzer bir parça olacak kabloların çıktığı biryer orda yazan değeri yazabilirsin

• Watt 250+ tahmin ediyorum bakamıyorum suan Vatanda HD5670 stok yok arkadaşın önerdigi 2gb lik zotacı almayı düşünüyorum sizce bi aksilik çıkarmı pcye uyum konusunda ?
  • o konuda pci-e ise giriş bir sıkıntı olmaz psudan çıkarsa sıkıntı çıkar düşükse
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Z

http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/powercolor-ax5670-1gbk3-hv5-hd5670-gddr3-1gb-128bit-ati-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62843

en ideal sıfır kart bu olmalı bencede arkadas ıcın . ben psu sundan suphe duyoyorum.
    nbu kart ek guc gırısı ıstemıyor 1 gb lıkların fıyatıda makul.
    fakat ben ıste takıldım psu olayına.
    dıyelım dandık bır 300 watt yazan psu su var calıstıracakmı tum sıstemı bu ekran kartını takınca stabıl olarak.

• Psu ya bakıcam yazarım 1 2 saat sonra
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.