Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiye - AGP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bilgisayarımdan tuhaf tuhaf sesler geliyor. İnternet sitelerinde flash reklamlar olsun, oyun olsun(çok nadir oyun açtığı oluyor) bu tarz şeylerde müthiş bir ses çıkıyor ve insanın beynini kemiriyor resmen. Bilgisayar 7 8 senelik olduğundan çok fazla parça değiştirdim ve miadi dolduğu için bir beklentim yok ama bu şekilde çalışması da çok sinir bozucu... Sorunun ekran kartından kaynaklandığını sanıyorum. Veya anakartın slotundandır, teknik bilgim yok bu konuda çok fazla...

    Sorunla ilgili tahminim doğru ise AGP bir ekran kartı tavsiye etmenizi istiyorum. Şuan x1650 pro var. Crysis'i falan cayır cayır oynatmış ama FM'de kasmıştı. Hala pek anlam veremiyorum buna... Ayrıca bir ara overclock yapmıştım ATİ'nin bir programıyla. O günden sonra hayrını göremedim kartın.

    Neyse, aradığım ilk şey fiyatının düşük olması. Bir de Fm 2012'yi oynatırsa acayip mutlu olurum.

    Yazmaya gerek var mı bilmiyorum ama bilgisayarın temel özellikleri: 300 watt Quake psu(etiket değerini vermiyordur muhtemelen, bu özelliklere yetmeyeceğini düşünürseniz bir de psu tavsiye edebilirsiniz), P4 3.0 işlemci, 60 gb Samsung hdd, Gigabyte anakart(eski bir model).

    Son olarak başına böyle bir şey gelen veya "arıza ekran kartından değil, falanca sebepten" diye bilgisi olan varsa, yardım edebilirse sevinirim. Ekran kartının fanını çıkarmıştım aşırı ısınıyor diye, yerine işlemci soğutucusu takmıştım. Alakasız oldu ama yazayım dedim.







  • Sistemine masraf yapmaya değmez (yanlış anlama benim sistemde seninkinden farklı değil ) bozuk parcayı belirleyip yerine muadil birşey takabilirsin ....
  • Ben de aynı düşüncede ve niyetteyim. Yazmamın sebebi de hani belki anakartta çatlak falan vardır... Pek sanmıyorum ama fikir sahibi olmadan zikir sahibi olmak istemedim. Bir de güç kaynağı kafama takılıyor bir süredir. Max 350 W yazıyor üzerinde de... Pek sanmıyorum. Çok güç isteyecek bir şey de yok kasada gerçi kasada ama bilemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.