Şimdi Ara

Ekran kartı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana 256 bit ekran kartı önerirmisiniz GTA 5 gibi yeni nesil oyunları kasmadan oyniyabileceğim bide amd radeon hd 7800 serisi iyimi

Not:intel i5-8gb kingstone ram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MiracByk M kullanıcısına yanıt
    işlemciniz kacıncı nesil ve 256 bit olması oyundan en iyi performansı alcagınız anlamına gelimiyor bunlar ışıgında daha iyi yardımcı olabiliriz ve birde bütçeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillacenk -- 28 Ekim 2015; 21:38:45 >
  • İntel i5 4460 soket1150 6 mb

• Bütçenizi belirtir misiniz?
  • 1800-1900

1800-1900 tl iyi bir bütçe ekran kartı için
    psu kaç wat ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Ekran kartı ve Crosfire tavsiye
    6 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iyi psu varsa direk gtx 980 alın
    600w plus 80 650w plus 80 normal 700w da kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 29 Ekim 2015; 20:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: patren

iyi psu varsa direk gtx 980 alın
    600w plus 80 650w plus 80 normal 700w da kaliteli

üstad banamı dedin ..yoksa arkadaşa yazdın
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    yanlışlıkla seni haberdar et mişim kusura bakma :)
  • patren kullanıcısına yanıt
    canın sağolsun önemli değil..

sana birşey olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiracByk

1800-1900

Üzerine 150 tl daha ekleyip GTX980 alabilirsin. İşlemcin İntel i5-4460'le darboğaz yaşamadan çalışacaktır. Tavsiye:

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx980-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html?srt=UP
    Öncelikle merhaba,
    Sana önerim MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartını al bence pişman olmazsın.Bende de 960 2gb lık var ve memnunum GTA 5'i ultura'da sıfır sıkıntı oynuyorum fraps programı ile ölçtüm bir ara araçta ilerler iken 95 fps'i dahi gördüm hemde ekran kartı o.c iken.Kartın özelliklerini saymakla bitmez gerek soğutması gerek gpu hızı ,bellek hızı gerek güç tüketimin çok düşük olması yada kendine özgü programı ile bios ile uğraşmadan o.c yapılması ki soğutma sistemi twin frozr sayesinde o.c seviyesini bayağı bir yükseltebilirsiniz (ama ben hiç yükseltmedim ki sizde gerek duymayacaksınız emin olun) v.s v.s bir çok güzel yanı var bende yakın zamanda topladım bilgisayarımı ve ekran kartını baya bir araştırdım en iyisi bu benim gözümde şuan birde en önemlisi fiyatı sizin verdiğiniz rakama oranla bu ekran kartının fiyatı vatanda 1.448 TL isterseniz ben bir 100 tl daha veririm derseniz aynı serinin 980 ti 4GB lık olanı var oda 2000 tl civarında veya o kadar da para vermeye gerek yok da derseniz benim ekran kartımı öneririm 960 2g ama 4g olanıda var.
    Not : kıyaslama yaparken bu ekran kartında renk sıkıştırma özelliğinide göz önüne alarak yapın.Mesela benim ekran kartımın özelliklerinde Çekirdek Frekansı 1127 olarak yazıyor ama benchmark ile test ettiğimde msi'yın kendi programı ile ölçüyorum 1300 küsür gibi bir rakam çıkıyor.İnceleme videosunu izlerseniz kafanızda daha iyi canlanır.

İnceleme Videosu Fiyat:1.448 tl(kargo dahil)
    https://www.technopat.net/2014/09/20/msi-gtx-970-gaming-4g-incelemesi/

Vatan linki:
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx970-gaming-4g-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

webdenal.com linki Fiyat:1.378 tl(kargo dahil)
    http://www.webdenal.com/msi-gtx-970-gaming-4g_739367.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.