Şimdi Ara

Ekran Kartı Sürücüsü Yükleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Hd7670M , samsung marka laptop kullanıyorum.Bilgisayarla gelen sürücüyü Aygıt Bu Adresten Catalyst 13.1 driverı indirdim ve kurdum. Ancak aygıt yöneticisine girdiğimde sürücü sürümü olarak şu çıkıyor :

Driverları kaldırıp temiz bir şekilde yüklüyorum ancak istenilen sürüm yüklenmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 19 Mart 2013; 17:52:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

AMD Hd7670M , samsung marka laptop kullanıyorum.Bilgisayarla gelen sürücüyü Aygıt Bu Adresten Catalyst 13.1 driverı indirdim ve kurdum. Ancak aygıt yöneticisine girdiğimde sürücü sürümü olarak şu çıkıyor :

Driverları kaldırıp temiz bir şekilde yüklüyorum ancak istenilen sürüm yüklenmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum

Arkadaşım Laptabın modeli ne, bende samsung kullanıyorum ve güncelleme için Samsungun SW Update programını kullanıyorum her türlü güncellemeyi otomatik olarak haber veriyor ve güncelliyor,hiç bir sorun çıkarmadı onu kullanmanı tavsiye ederim.

• http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx
    amd nin kendiş sürücü kaldırcı programı
    bunu indirip sürücüyü kaldırın sonra indirdiğiniz sürücünün doğru olduğunu teyit edin
    misal 64 bit yerine 32 bit yada 7000 serisi yerine başka bir seri yada laptop yerine deskop vs.olmasın
    yeniden başlattıktan sonra yeni sürücüyü kurarrak bir deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 19 Mart 2013; 21:17:23 >

@borcuhan77

swupdate ile bana bir güncelleme gelmedi hocam. 2 aydır kullanıyorum sadece bios uygulaması geldi.

http://www.guru3d.com/content_page/guru3d_driver_sweeper.html

işletim sisteminiz orjinalmi değilmi?

Olmazsa birde sistem onarmayı deneyin windows dosyalarından bazıları hasar görmüş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsaltnc -- 20 Mart 2013; 2:36:14 >
  • 2 gündür bu işle uğraşıyorum sonunda pes ettim. Samsung kendi yayınladığı driverdan başka driver yüklememize izin vermiyor. Yüklediğimiz zamanda aygıt yöneticisinde hata gözüküyor ve kartın çalışmasını durduruyor. Sitesinden bütün NP350V5C serisi modellerin driverlarına baktım hepsi eski , HAziran 2012'e ait. Driver yüklemeye izin vermiyor ama güncellemiyorda. Amd devamlı driver güncelliyor ama samsung yerinde sayıyor resmen. Diğer modellerde durum nedir bilmiyorum ama sırf driver yüklettirmediği için büyük ihtimalle samsunga bulaşmam bir daha.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.