simdi sorunumun tektnik oldugunu dusunurek buraya aciyorum noktalama isaretleri icin uzgunum ingilizce klavye kullaniyorum. Konu ya gelirsek sapphire Ati radeaon 4870 1gb ddr5 ekran karitina sahibim cross fire yapmak istiyorum
1) sapphire ati redeaon 4870 ddr5 1gb ekran karti power color yada his 4870 1gb drr5 ekran kartlari ile cross fire olur mu ?
2)sapphire ati redeaon 4870 ddr5 1gb ekran karti ile 4870 x2 gb ddr5 ekran karti ile cross fire olur mu ?
3)Hic crooss fire ile ugrasmayim bu iki ekran karinin birlesimi kadar performance alabilecgim bi ekran karti onerirmisiniz ?
ILGINIZE TESEKKURLER.
kimse bisey demiyecekmi ?
1) olur 2) olmaz 3) GTX 295
Cevap verilmediği için şartları biraz zorladım,normalde Ati ile pek uğraşmadığım içinde deneyimimde azdır. Ekran kartı performansı iyi duruyor, halen kullanılabilir iyi bir kart,durumun varsa GTX 480 veya Ati deki karşılığını al derim,hem DX11 desteğinede kavuşursun.
Tessekkur ettim su kart ii halan kullanilar bilir ama artik yeni cikan oyunlarda medal of honor arcania hotic 4 gibi ozellikleri kismaya basladim hemen hemen hic bi oyunda anti anistalisinf acamiyorum artik gtx480 fiyatlarina bakim biraz.