Şimdi Ara

Ekran Kartı sorunu (yeni Ekran Kartını Aktif Edemiyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakartım Sapphire PE-AM2RS485m onboard olarak atı radeon xpress 200 serisi ekran kartı bulunmakta. Ben biraz değişiklik yapmak maksadıyla yeni ekran kartı aldım biraz toplasın diye HD5670 GDDR3 1 GB 128BİT Ati Radeon DX11 (vatan computer bunu önerdi uyucağını söyledi). Anakarta taktığım zaman yeni ekran kartında görüntü gelmiyor Kasada yeni Ekran Kartı takılıysa onboard ekran kartındada görüntü gelmiyor. Kasadan yeni Ekran Kartını Çıkardığım zaman onboard görüntü alabiliyorum.

Ayrica biosunuz guncel mi?
    Biosunuzu sifirlamayi denediniz mi?
  • yeni ekran kartını taktığımda hem onboard hemde yeni ekran kartından hiç bir görüntü alamıyorum yeni ekran kartını çıkardığımzaman onboard tan tekrar görüntü elde edebiliyorum biosu sıfırladım fakat sonuç değişmedi
  • pci ex yuvasında sıkıntı olabilir anakartın otomatik aktif etmesi lazım yada board kart seçiyo olabilir ekran kartının sağlamlığından kesin eminsiniz değilmi
    buradan update edebiliyoruz dimi kusura bakmayın tam olarak adapte değilim bu konulara yardımlarınız için teşekkür ederim
    Ekran Kartı Problemi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran Kartı yeni aldım sağlamlğı konusunda eminim denedim başka bi pc de fakat bu pc de sorun çıkartıyor bunda onboard atı radeon ekran kartın dan dolayı sanırım bunu pasif duruma düşüremedim Anakarta taktığım zaman yeni ekran kartında görüntü gelmiyor Kasada yeni Ekran Kartı takılıysa onboard ekran kartındada görüntü gelmiyor. Kasadan yeni Ekran Kartını Çıkardığım zaman onboard görüntü alabiliyorum. şimdi bios update edicem bakalım ne olucak yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fugative

pci ex yuvasında sıkıntı olabilir anakartın otomatik aktif etmesi lazım yada board kart seçiyo olabilir ekran kartının sağlamlığından kesin eminsiniz değilmi

Ekran Kartını Başka bi pc de denedim onda problem yaşamadım sadece bu pc sorun yaşıyorum taktığım zaman ikisindede görüntü alamıyorum onboard kartını pasif durumuna düşürmüyor şimdi biosu update edicem bakalım sonuç ne olucak biostan bi ayar yapmamıza gerek var mı ?
  • Onboard VGA çıkışına monitörünüzü bağlayın.Bios ayarlarından büyük ihtimalle integrated peripherals'ta veya PnP/PCI ayarlarında olması lazım init display first olarak PCIExpress veya PEG seçin ve bios ayarlarını save edip çıkın.Ardından Ekran kartını takıp monitör bağlantısını harici ekran kartına takıp yeniden sistemi başlatmayı deneyin.

Alıntı yaptım bunu bir dene biostan bir ayarı olması lazım otomatik kapanmamış olabilir onboard

Orijinalden alıntı: GENERAL006

Onboard VGA çıkışına monitörünüzü bağlayın.Bios ayarlarından büyük ihtimalle integrated peripherals'ta veya PnP/PCI ayarlarında olması lazım init display first olarak PCIExpress veya PEG seçin ve bios ayarlarını save edip çıkın.Ardından Ekran kartını takıp monitör bağlantısını harici ekran kartına takıp yeniden sistemi başlatmayı deneyin.

Alıntı yaptım bunu bir dene biostan bir ayarı olması lazım otomatik kapanmamış olabilir onboard

Dediklerinizi harfiyen uyguladım fakat yeni ekran kartığımı taktığımda görüntü gelmemekte
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.