Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu (sanırım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorun şu ki minecraftta bad video card drivers hatası (muhtemelen odur) alıyorum ve magicka wizard wars dota gibi oyunlar açılmıyor. format atmadan önce bi arkadaşımın yardımıyla çözmüştüm ama formattan sonra yeniden başladı. ben bilgisayardan ciddi manada hiç anlamıyorum o yüzden bi yardım edebilirseniz seviniri. iyi günler.
    ekran kartı: ati radeon x1650

bu arada az önce sorunu araştırırken ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama bu oldu:http://i.hizliresim.com/dZQ7Ar.jpg
    tekrar söylüyorum ben bilgisayar donanımından cidden hiç anlamam o yüzden ciddi cevap vermeyecekseniz lütfen hiç cevap vermeyin.

• uplamak gibi olmasın ama gerçekten acil yardım lazım
  • sanırım ekran kartı yazılım sorunu. amd nin sitesinde baktığım zaman x serisi kartlar için yapılan son yazılım windows vista için. sendeki windows 7-8 yada 10 ise sorun ondandır büyük ihtimal.
  • Win XP, Vista ve Linux sürümleri için sürücü var. Anladığım kadarıyla işletim sisteminiz Win 7 32 bit.
    En son Vista çıktığı için onun sürücüsünü deneyin.
    Vista -->http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=Legacy1&os=Windows%20Vista%20-%2032

95 mb'lık olanı indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_lenker -- 20 Aralık 2015; 0:37:43 >
  • Ekran kartınız o kadar eski ki sürücü güncellemede dahi algılanmıyor. Aslında kötü bir ekran kartı değil, ancak yenisine geçme vakti gelmiş. Ayrıca DDR2 olması da bir sıkıntı. Kasanızın diğer parçalarını da belirtirseniz ekran kartı önerisinde bulunabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı sorunu lütfen
    6 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.