Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu (HD5850)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Vtx3d hd5850 ekran kartım var.Herhangi bir oyuna girince ekran kapanıyor ve ekran kartı fanı full hızda çalışmaya başlıyor,kapatmadan açılmıyor.Oyuna girmedikçe her şey normal.En Yeni driver ve kendi cdsinde driverleri yükledim ama sonuç aynı.Sıcaklıkta da bir problem yok.Önceden böyle bir şey yoktu şu son 1 ayda yapmaya başladı.

• Ekran kartına GPU-Z ile stress test yaptım.Uzun süre %99 yükte 70c yi geçmeden çalışıyor. FurMark ile benchmark yapmaya kalktığım zaman ve oyuna girdiğim zaman pat diye gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyet -- 19 Eylül 2012; 17:21:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

Ekran kartına GPU-Z ile stress test yaptım.Uzun süre %99 yükte 70c yi geçmeden çalışıyor. FurMark ile benchmark yapmaya kalktığım zaman ve oyuna girdiğim zaman pat diye gidiyor.

AIDA64 Extreme Edition programıyla sıcaklıklar penceresi açıkken Stres test sonuçlarını SS olarak atarmısınız.
  • http://imageshack.us/f/856/ekrang.png/

Bu 2.yi Pc wizardda göremedim.112c ye kadar çıkıyor ama yinede kapanmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: milliyet

http://imageshack.us/f/856/ekrang.png/

Bu 2.yi Pc wizardda göremedim.112c ye kadar çıkıyor ama yinede kapanmıyor

Olabilir.

Ekran kartı chip bozulmuş geçmiş olsun..

112 C çıkmaması gerekiyor. Maksimum 70 C normaldir.
  • Kardeş ben de his hd5850 ile sorun yaşamıştım. cd ile gelen sürücüyle fps değerim yüksek oluyordu ama mouse imleci sürekli büyüyordu, güncel sürücü yüklediğimde fps değerim düşüyordu oyun dahi oynanmıyordu. En son anakarta bios update yaptım sorunum düzeldi. Anakartın eski biosu işlemcinin darboğaz yapmasına sebep oluyormuş. Bios sürümünü kontrol edip bir dene istersen belki ona benzer bir sorun olabilir seninkisi de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurerat -- 4 Ekim 2012; 12:22:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurerat

Kardeş ben de his hd5850 ile sorun yaşamıştım. cd ile gelen sürücüyle fps değerim yüksek oluyordu ama mouse imleci sürekli büyüyordu, güncel sürücü yüklediğimde fps değerim düşüyordu oyun dahi oynanmıyordu. En son anakarta bios update yaptım sorunum düzeldi. Anakartın eski biosu işlemcinin darboğaz yapmasına sebep oluyormuş. Bios sürümünü kontrol edip bir dene istersen belki ona benzer bir sorun olabilir seninkisi de...

yok hocam bios son sürüm benim sorun kapanıyor ekran.Driver da son sürüm.Diğer sürümleri de denedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    GT740 ekran kartı sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam fan bakımı yapıp termal macun yenilemek çözüm olmuyorsa ekran kartını değiştirmeniz gerekiyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.